„X Faktoriaus“ dalyvis Paulius Jonikas pasidalino visus išgąsdinusia nuotrauka

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nestumkit gerai.
taip sirgo , bet veidelį išsimaliavoti dar pajėgė ?
Na taip, su makiažu palatoje ,ne kaip atrodo ,bet ši mergina verta super finalo ,jos balso nesulyginsi su niekuom. Ji verta ne tik laimeti x faktorių,bet ir dalyvauti eurovizijoje.Linkiu jai sekmės.
„X faktoriaus“ finalo išvakarėse – gerbėjus šokiravo pražilusio nuo negailestingos medikų diagnozės „viduriavimas“ Thomo nuotrauka. Thomą liga surietė taip, kad jis, skirtingai nuo panašios gerbėjus šokiravusios Monikos foto, net neturėjo jėgų užsidėti tonos makijažo ir dirbtinių blakstienų „ligos fotosesijai“. Nors Thomas kasdien po keturias valandas praleidžia ligos patale, superfinale Thomas dainuos!
Mononukleozė? Tai jai kokį mėnesį laiko lovos režimas turi būti, o ne vieną dieną! Čia sunki liga, suaugusieji serga sunkiai, atsikelt tik į tualetą galima. Priešingu atveju gali plyšti kepenys, blužnis... Nejuokai. Todėl netikiu, kad ji ja susirgo. O kaip ji koncertuos laimėjus??? Po šios ligos dažnai būna fizinis išsekimas, žmonės miega ir po 14 val per dieną, sunkių darbų negali dirbti. Dar kitas dalykas - šiaip visi kvailučiai, kurie įsileidžia Epstein bar'ą į lastelę ir užleidžia savo organizmą iki mononukleozės - naminėmis priemonėmis tai lengvai sutvarkomas dalykas. Dažytis laiko randa, o vat lašiukų į gerklę pasilašinti - ne. O po to skundžiasi. Ir dar laimėti nori. Apgailėtina. Tai pripažink, kad pralaimėjai. Šiaip braižas labai panašus į jos elgesį ir sceninį vaizdą, taip tipiška - taip, balsas ir tembras nuostabus, talentų talentas, bet jau tas maivymasis, manieros... FEEE... Bet kuriuo atveju, epilepsija - daug sunkesnė liga, bet jos neįmanoma išgydyti ir Aleksas dėl to nekaltas, o irgi talentų talentas!
Jėzau. Užpisus ta Monika. Niekam ji neįdomi. Viskas čia surežisuota. Ir taip aišku. Ji niekuom neišsiskyrė iš kitų. Ją giria už nieką. Kiekvieną pasirodymą tas pats. Nueina kitais metais tegul į Lietuvos Balsą ;) ten iki pusfinalio nepraeitų...
Kodel visi jus varot ant Monikos? Mergina tikrai talentinga. Jei jau paviesino Paulius foto parodydamas, kad jai tikrai blogai tai jau vargsele nori apsimest? Jus turetumet ja dar daugiau palaikyt, o ne neigiamus komentarus rasyt. Jus turit suprast, kad jai dabar turetu buti labai sunku del ligos. Tikrai linkiu Monikai stiprybes. Tikiuosi rytoj viskas bus gerai. As tikrai balsuosiu uz MONIKA
@Neringa O vot ant Thomo ,jus Monikos [gal ir Alekso] gerbejai kaip skeriai uzpuolet. Thomai gali savo gerbejais dziaugtis, reiskia mes daugiau subrende.
ALEKSAS GERIAUSIAS!! JIS PROVALO LAIMETI. O NE KAZKOKIA STRAZDANE, KURI REIKALAUJA TIK DEMESIO. ATSIMERKIT ZMONES!
Guli su spakliaus tona:D Baikit pogalai, jau net nezinot kaip daugiau demesio gaut tai Monikai..
@dddddddd Jezau jau pasidazyt nebegalima? Monika gauna daug demesio del talento, o ne del grazaus veidelio. Pats/Pati negaletum geriau padainuot.
Palaukit, o mes talenta renkam, ar ligoni? Gal jau gana cia ja kisti, ir bandyti "pevergti" visu sirdis. Monika neverta laimeti, jau ir taup per dau piriprato prie visi komplimentu.
@Aninimas1 Tą patį galime pasakyti apie Aleksą. jei nebūtų sirgęs, net nebūtų patekęs į filmavimus. O Monika tikrai turi gerą balsą.
Nu ką žn, mano nuomone, šitaip save pateikti nėra garbinga.Nebent jei yra malonu kai žmones balsuos tik iš gailesčio ir laimės ne todėl kad patinka žmonėms. Nesvarbu kad nuotrauką darė Paulius ir įkėlė Paulius. Bet faktas jog ji tikrai jautė jog yra fotografuojama. Ir visgi tas makiažas, kam? Jei taip jau smarkiai sergi tai makiažas turėtų būti paskutinėje vietoje.
Monika dainuoja manau tikrai gerai, jos balsas gražus ir įdomus, bet sužvaigždėjimas ją tiesiog nuleido žemyn. Tačiau nepaisant viso šito, sveik Monika!
Ka ji cia kvepuoja guledama per ta kauke? :o
Pasigailekit manes ir balsuokite
Nesupratau tik vieno, kaip ji rytoj pasirodys nerepetavusi? Juk visa laika "pragulejo" lovoje? Ai pamirsau, ji gi ir neparepetavusi atsistos ir nusluos visus savo nuostabumu... :D
Man tik idomu kodel ji atsigulus su svieziai ir graziai padazytu makiazo. Pirmas ispudis lyg tai surezisuota. Aisku negali zinot kaip cia kas , bet tiesiog toks mano pastebejimas.
@GOTMINDFUCKEDUP Taikliai pasakyta. Kai rodydavo reportazus apie ja eiline diena, ji atrodydavo kaip kukli mergyte, su minimalistiniu makiazu. O cia guli su ryskiu makiazu, priklijuotomis blakstienomis! X faktoriaus komanda- geda geda geda... Gal ne tokie jau uztikrinti Monikos tobulumu, kad reikia balsuotojams sukeldineti gailesti su tokiom nuotraukom?
Jau tikrai kanors naujo parasykit nusibodo jau kas nores uz ka tas ir balsuos o ne cia reklama darit
Monikai namo senei laikas ! Aleksas be kalbu geriausias! Tas postas cia tik kad gailetis Monikos. Atsibodo tie postai apie ja, isivaizuoja "zvaigzde" esanti... Nors tokia nera
@.. Monikai namo seniai reikia? O tau pas psichiatra, nereikia?
Nesuprsntu kam cia reklamuotis,demesio trukumas.Alexas irgi serga, bet berniukas neviesina.Jei ne mamos pergyvenimas del sunaus niekas ir nezinotu kas Alexui.
@Roze Aleksas jau puse metu reklamuojasi, o Monika tik kelias dienas
@Roze Taigi ji vaidina
Imkite ir manes gailekites.kad tik balsuotu uz ja..as kaip tik palaikau aleksa.. protingas ir neissisokantis
@kameja Nejuokink gerai, Alexas absoliučiai neįdomus ir nieko jis nepasieks. Nusibodęs visiškai. Ale mikčius tai dėl to ir balsuoja visi. Nusibodo jau. O Monika vienintelė dainuoja gražiai, bet va Lietuviai niekada nebalsuos už tą kas vertas laimėt, pavydi šalis net šlykštu.
per daug jau isisoko kas per as pamaiva.....
@kas tu Duok argumentu kodel ji pamaiva? Ar ji dedasi tona makiazo? ne. Ar ji nesioja auksciausius aukstakulnius? ne. PAAISKINK KODEL? Ji moka dainuot ir tikrai turi talenta. baik kabinetis prie merginos