Beveik trečdalis Lietuvos gyventojų mano, kad šalis – per griežta Rusijai

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
melas ! ne trecdalis , bet puse mano , kad grybuke turi buti atstatydinta , Lietuva islaisvinta , o valdzia pasodinta ilgam ilgam ..tai va , puse likusiu ir milijonas istremtu i vakarus..
viena diena ,mes su jais vel zengsim koja kojon ir aciu jiems sakysim. Ramybes
Sveiki. Jau geri 5 metai vykdau versla tarp Rusijos ir ES. Tenka daug bendrauti tiek su NVS verslo atstovais, tiek pabendrauti su NVS gyvnetojais, darbuotojais. Nepykit, bet jie mus laiko priesais NR.1. Ju nusiteikimas pries mus yra mazdaug toks: "mazi, britkus sunsnukiai, kurie sugriove sovietu sajunga, ateis laikas ir mes grazinsim savo zemes" Jus pykit neopykit, bet jei rusai ir baltarusai mus laiko priesais, tai jie ne siaip mus tokaisi laiko, jiem tai yra ipirsta, o tas kas tai ipersa, juk tai daro ne veltui. Verslo zmones i tai nekreipia demesio, arba tiesiog ju darbo santykiai neleidziia taip laisvai apie taikalbet, jie tiesiog santyrus, nes mes jiem mokam pinigus.

Jaunystej pats Lansbergi laikiau priesu, nes mociutes ir tevaitai kartodavo, kad ale jis viska sugriove, bet dabar as jam dekoju is visos sirdies. Nes dabar tie visi rusai ir baltarusai mus laiko Europieciais ir mum pavydi musu gyvenimo.

Jie mus niekina, kaip maza tauta kuri soka auksciau bambos, bet jie mums pavydi, Lietuva jiems yra Europa, ir jie visi cianori ir mum pavydi. Kaip gera but Europieciu :) Aciu V. Lansbergiui, aciu jam, kad jis mane paverte europieciu :)
@lietuvis Nors prie ruso buvo visi lygus visi turejo darbus alga neprasta viskas pigu o dabar viskas kaip europoi brangu o algos juokingos maziausios europoi tas gerai kad galima isvaziuoti padirbeti kitur
Gal tu girtas. Čia net 30 % nebus ruskius palaikančių. Čia tik keletas debilu pasamdytu už pinigus komentarų rašyti kad vaizdą sudarytų neva labai daug ruskius palaikančių yra.
@To aš aš aš nieko nepalaikau, man tik nepatinka mūsų vienos iš G pozicija kai kuriais klausimais... manau, kad ji turėtų daugiau galvoti apie LT, o ne šokti pagal jankių muziką... juokingai atrodo, kai uodas kosėja... ir aš dėl to blogai jaučiuosi... dirba tegul LT ir mano labui... parėkauti gali ir kiti, nes nuo to niekas nepasikeis... bet čia tik mano nuomonė...
Dejo rusai ant tos Lietuvos!
@Hahaha Uzmetitu kepurem per dvi valandas
Nu ka meluojat, kokia dar apklausa, kur ji skelbta buvo?
Manau palaikanciu rusus lietuvoje yra 70%
Vien tik internete ziniu tinklapiu komentaruose aisku kad tik vienetai, kurie sutinka su lt valdzia. O VA SITAI SU TOKIAIS STRAIPSNIAIS UZSAKYTAIS TAI BANDOMA IR NUSLEPTI.
@As as nereikia rusų palaikyti, neturim su kuo... reikia nepalaikyti turkiško terorizmo ir tiek... bet čia tik mano nuomonė...
@As as Jūs silpnapročiai tinkami tik loti kaip šunys pagal putlerio komanda. Įsikandate kokią vieną išgalvotą ir susapnuotą fantaziją ir lojate tol kol užmirštate dėl ko aplamai lojate.
daug vatiniku Lietuvoje, cia tai faktas!
@labai besmegeniu daug... besmegenių...
O per griežti tai ką reiškua. Ar mes žudome rusus, ar rusiją okupuojame. Atrodo ne, o štai tie atmarozkai tik grobia ir žudo. Hitleris buvo šventas palyginus su neonacių rusų atstovu Putleriu ir nacisto-fašistine rusų tauta.
@inga Na panašiai Smetonos laikais buvo grobiami rusų kareiviai Lietuvoje. TSKP palikuonys valdo Lietuvą dabar užtat tikri Lietuvos patriotai tampomi po teismus.
@inga O kiek tau metu, atmarozku eksperte ? Tau labiau patinka europyd'''''rai ?
@inga tu pasiimk gaublį ir pažiūrėk -kas mes, ir pažiūrėk, kas jie. Paskiau kosėk savo nesąmones... sakau, besmegenių kraštas...
Kas cia renge tokia apklausa? Kazkodel as joje nedalyvavau. Manau kad tas procentas yra zymiai didesnis.
@Antonas Tikrai taip, man asmeniskai graudu, kad turim tokius bukus politikus ir gieda pries Rusija...
Straipsnio pavadinimas klaidina: buvo apklausta tik DALIS liAnkų, todėl išvada taikytina tik trečdaliui apklaustųjų.
kam idomu kas ka galvoja? yra svarbesniu reikalu, nei rasyti, kad ka galvoja.
@tomasn Tai yra Lietuvos priešų provokacija.
jus baikit syki vaziuot ant tu rusu.ka jie jums daro?lietuva okupavo vel,ar ant kiemo prisiko,o gal jau vel puola?.baikit bludint su tom nesamonem,atsimerkit ir kitu kampu pasiziurekit.aisku,kad ruseliai selioja ukrainoj nepateisinama,bet ko jus putojates?jau kaip ateis ir prades cia nesamones daryt tada rekaukit,ir visaip drabstykites purvais,cia jusu nuomone ir intrigeles niekam neydomios,politika zaidzia profai,kuriu lietuvoj jauciu nera,musu valdzia tik megejai,o ne politikai.o jus tik runkeliai praplautom smegenelem viskuo nepatenkinti,marijonetes,aisku as save ir i ta skaiciu yskaiciuoju
@lietuvis grynas Visiškai su tavim sutinku
@lietuvis grynas Rasiejoj jokių rusų nėra:
1. jie save vadina RUSsKij
2.pridedam prie šaknies lietuvišką galūnę IS ir gaunam: RUSKIS.
Pats žodis russkij reiškia surusintą, surusėjusį.
Taip, kad daugiau man nei mur mur.
Supratai?
Žiūrėk man.
@lietuvis grynas bet pats pagalvok ce kalba eina ne apie rusus bet apie rusijos politikus ir dar tu galvoji jai ukrainoj nestabdys ar kitur manai kad apsiribos tuo tada daeis ir iki ce
tragedija tie 31 %.
Tipo trecdalis ruskiu lt gyven?
@ghch RUSAI PASILIKO LIETUVOJE-JUK KAŽKAM REIKES VEL ATSTATYTI SUGRIUVUSIA LIETUVA PO 25 METU
@ghch Nekreipk dėmesio į Lietuvos priešų išmįslus.