Protestuodami lenkiškų mokyklų moksleiviai pamokas iškeitė į mišias

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Taip ir reikia demokratineje valstybeje daryti, jeigu nori buti isgirstas. Tautines mazumos turi savo teises ir mes turime ju laikytis nes ratifikavome atitinkamas konvencijas stodami i ES. Kodel kitos valstybes gali su savo tautinemis mazumomis sugyventi, o lietuviai ne?
ginti savo teises. Ne tam kovojome dėl Lietuvos laisvės, kad dabar bijotume išreikšti savo nuomonę
Nepaisant nesuskaičiuojamų protesto akcijų ir prieš 60 000 gyventojų, pasirašiusių prieš Švietimo įstatymo pakeitimus, valią 2011 m. kovo 17 d. įsigaliojo pakeistas įstatymas. Politizuotos pataisos buvo priimtos skubotai, nors švietimo sistema buvo visiškai nepasiruošusi įgyvendinti teisės akto pakeitimus. Lietuvių valstybinės kalbos brandos egzamino rezultatai rodo, kad naujoji švietimo sistema ir lietuvių kalbos egzaminas yra ydingi, nes iš mūsų vaikų reikalaujama per 2 metus įveikti 800 val. skirtumą. Iki šiol nėra išleisti atitinkami vadovėliai ir mokymo programos pradinių klasių vaikams, kurie į pirmą klasę ateina nemokėdami valstybinės kalbos. Mūsų vaikai negali būti politikų įkaitai
O kas tos "mišos"? Ar čia laikraštininkų naujadaras?
visi moketu taip susirinkti ir aktyviai kovoti uz savo teises, tai Lietuvoje nebutu visokiu nelaiminguoliu, kur zyzia, kad algos mazos, ismoku nera, blah blah blah. Labai gerai, kad zmones iseina i gatves.
netikek zodziais - tikek faktais
netikek zodziais - tikek faktais
Per naujienas paskelbe, kad dalyvavo keli simtai zmoniu. paziurejau nuotraukas - supratau, kad tv3 sumelavo bent vienu nuliu. Suprantu, kad nulis yra labai mazai. O ar matet tiek daug lietuviu vienoje vietoje. Kiek zinau artimiausia data rinktis lietuviams yra rugsejo 10. Idomu. kiek lietuviu ateis protestuot pries gresincia vergija. Gal pakviest lenku?
Tautinių mažumų mokyklų mokinių tėvų atstovai pareiškė, kad solidarizuojasi su lenkų mokyklų tėvų forumu ir yra pasiruošę ryžtingai ginti vaikų teises, kurias saugo ES ir kiti tarptautiniai teisės aktai.
letuva tevine musu puse lanku puse rusu AS UZ LENKUS
Na, tegu pasimeldzia, tegu... Butu gerai, kad sitaip nerektu, uzsolipe ant vyshku. Nes jei gieda vaiku choras,tai bliaute bliauna.
Gyvenat Lietuvoj! Nepatinka? Važiuokit į Lenkiją.
Ar atleidima savo kremlinui ir Ko gavo ???
jei jiems nepatinka,tegul eina i Lenkija
tegu 100metų meldžiasi ir neina į mokyklą
Eina jie šikt su palengvinimais, gyvena Lietuvoje tegu ir mokosi Lietuviškai!!!