• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mano šeimynos mėgstamiausi kepsneliai



Jums reikės

Mano šeimynos mėgstamiausi kepsneliai



Jums reikės

REKLAMA

1 g pipirų

2 g drukos

20 g vištienos sultinio

200 ml pieno

60 g miltų

50 g sviesto

2 vnt. svogūnas

2 šaukštai majonezo

150 g fermentinio sūrio

2 vnt. kiaušiniai

2 šaukštai krakmolo

400 g vištienos be kaulų

Kepsnelių gaminimas


Vištieną be kaulo supjaustyti nedideliais kubeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, įberti smulkiai supjaustytą svogūną ir viską išmaišyti. Tuomet sudėti krakmolą, kiaušinius, majonezą, pagal skonį pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Paruoštą masę palikti 10 min pastovėti. Kepti kaip blynus.



Padažo gaminimas

REKLAMA
REKLAMA

Miltus šviesiai paskrudinkite. Vėliau miltus atskieskite pienu, sudėti nuplautus, griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir apie 10 min. pavirinkite. Sudėkite prieš tai riebaluose pakepintų smulkintų svogūnų, pagardinkite vištienos sultiniu ir sudėkite sviestą, pakaitinkite ant silpnos ugnies.

Garnyrui aš patiekiau

Šviežios virtos bulvės su krapiukais

Šviežių daržovių salotos

Į lėkštę dedame kepsnelius, juos užpilame paruoštu padažu, šalia sudedame virtas bulves ir šviežių daržovių salotas. Papuošiame krapų šakele.



Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų