• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausainiai ištirpsta lėkštėje vos iškeliavę iš orkaitės.

Jums reikės


kepimo miltelių

1 stiklinė cukraus

2 vnt. kiaušinių

200 g margarino

200 g saldžių sūrelių

2 stiklinės miltų

 

Paruošimas

Sūrelius, miltus, margariną, trynius (!), kepimo miltelius sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Kad neprailgtų laukimas, aš tešlą pasiruošiu iš vakaro ir per naktį palieku šaldytuve.

REKLAMA
REKLAMA

Išplakti likusius baltymus su cukrumi. Jei mėgstate, galima įlašinti ir citrinos sulčių. Tešlą plonai iškočioti. Ištepti paruoštu baltymo plakiniu. Taip paruoštą tešlą susukti į ruletą (taip pat kaip ir vyniotinį).

Tuomet pjaustyti tą vyniotinį plonais sausainiais (aš pjaustau maždaug 1 cm pločio) ir dėti juos ant kepimo popieriaus į skardą.

Kepti ~25 minutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų