Sausainiai ištirpsta lėkštėje vos iškeliavę iš orkaitės.
Jums reikės
kepimo miltelių
1 stiklinė cukraus
2 vnt. kiaušinių
200 g margarino
200 g saldžių sūrelių
2 stiklinės miltų
Paruošimas
Sūrelius, miltus, margariną, trynius (!), kepimo miltelius sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Kad neprailgtų laukimas, aš tešlą pasiruošiu iš vakaro ir per naktį palieku šaldytuve.
Išplakti likusius baltymus su cukrumi. Jei mėgstate, galima įlašinti ir citrinos sulčių. Tešlą plonai iškočioti. Ištepti paruoštu baltymo plakiniu. Taip paruoštą tešlą susukti į ruletą (taip pat kaip ir vyniotinį).
Tuomet pjaustyti tą vyniotinį plonais sausainiais (aš pjaustau maždaug 1 cm pločio) ir dėti juos ant kepimo popieriaus į skardą.
Kepti ~25 minutes.