vanilinio cukraus (1 arbatinis šaukštelis)
sviesto (1 pakelis)
pieniško šokolado plytelės (2 vienetai)
sausainių (4 pakeliai)
varškės (3 pakeliai)
cukraus (1 stiklinė)
aguonų (1 saujos)
Paruošimas:
Sviestą, varškę, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų ištriname iki vientisos masės. Išdėliojame sausainius ant lentelės (tinka bet kokie sausainiai, tik svarbu, kad būtų tiesiais krašteliais, kad lygiai susidėliotų). Išdėliojame taip, kaip norėtume, kad būtų tokio dydžio mūsų pyragas.
Tepame ant viršaus varškės ir sviesto masę, tada vėl sausainius dėliojame ir taip sluoksniuojam. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Paslėgiam nakčiai pyragą ir dedame į šaldytuvą.
Kitą diena ištirpiname šokoladą, aptepame pyragą ir trumpam (kol šokoladas sustings) dedame į šaldytuvą.
Mūsų šeimynai labai skanus ir labai sotus pyragas :) SKANAUS