Aišku, sakysite, kad nieko čia sveiko. Sutinku, bet gražu, jauku, pažįstama, paprasta. Miške puikiai susivalgė sotiems pusryčiams prieš žvejybą, o labiausiai patiko vaikams.
1 porcijai reikės:
2 pieniškų dešrelių (naudojome "Jokių E")
2 kiaušinių
Druskos, pipirų
Lašelio aliejaus
Dešreles įpjauname išilgai beveik iki pat galiuko. Išskleidžiame į abu šonus, suformuodami širdelę, ir apačioje susmeigiame dantų krapštuku. Keptuvę patepame aliejumi ir dedame širdeles. Šiek tiek pakepame, apverčiame ir į vidurį įmušame po kiaušinį. Sumažiname ugnį ir kepame. Jei mėgstate labiau sukeptą trynį, galite uždengti keptuvės dangtį, o jei patinka skystas trynys, kepkite atidengus ir tik tiek, kad baltymas "išbaltų". Pagardiname druska ir pipirais ir kertame!
Ugnė



