• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aišku, sakysite, kad nieko čia sveiko. Sutinku, bet gražu, jauku, pažįstama, paprasta. Miške puikiai susivalgė sotiems pusryčiams prieš žvejybą, o labiausiai patiko vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

1 porcijai reikės:

2 pieniškų dešrelių (naudojome "Jokių E")

2 kiaušinių

Druskos, pipirų

Lašelio aliejaus

REKLAMA

Dešreles įpjauname išilgai beveik iki pat galiuko. Išskleidžiame į abu šonus, suformuodami širdelę, ir apačioje susmeigiame dantų krapštuku. Keptuvę patepame aliejumi ir dedame širdeles. Šiek tiek pakepame, apverčiame ir į vidurį įmušame po kiaušinį. Sumažiname ugnį ir kepame. Jei mėgstate labiau sukeptą trynį, galite uždengti keptuvės dangtį, o jei patinka skystas trynys, kepkite atidengus ir tik tiek, kad baltymas "išbaltų". Pagardiname druska ir pipirais ir kertame!

Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų