• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipri imuniteto dozė. Tokiu šūkiu Lietuvoje pristatomi spalvingi jogurto gėrimai „Valio Gefilus“. Atnaujintus jogurtus su probiotinėmis pieno rūgšties bakterijomis LGG® pristato pieno perdirbimo kompanija „Valio“ iš Suomijos.

REKLAMA
REKLAMA

Jogurto gėrimų „Valio Gefilus“ sudėtyje yra probiotinių pieno rūgšties bakterijų Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®), kurios vartojant reguliariai aktyvuoja natūralią žmogaus apsaugos sistemą.

REKLAMA

„Lactobacillus rhamnosus GG yra geriausiai pasaulyje ištirtos probiotinės pieno rūgšties bakterijos, jų nauda žmogaus organizmui neabejojama”, – sako „Valio“ atstovybės Lietuvoje vadovė Laima Padegimienė.

Gerųjų LGG® bakterijų teigiamą poveikį žmogaus sveikatai įrodo daugiau nei 480 mokslinių ir daugiau nei 160 klinikinių tyrimų, atliktų ir publikuotų per pastaruosius 20 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Mokslininkai įrodė, kad LGG®:


  • Sustiprina natūralų imunitetą prieš žalingas bakterijas ir virusus.

  • Sumažina virškinimo trakto susirgimų dažnį ir riziką.

  • Apsaugo ir atstato žarnyno mikrobiotą vartojant antibiotikus.

  • Padeda sumažinti dantų ėduonies riziką.

  • Padeda išvengti keliautojų diarėjos.

  • Teigimą gerųjų LGG® bakterijų poveikį žmogaus sveikatai mokslininkai aktyviai tyrinėja ir toliau.  










Atnaujinti geriami jogurtai „Valio Gefilus“ šiuo metu trijų rūšių: su braškėmis, vanile ir miško uogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie „Valio“

„Valio“ yra vienas seniausių ir inovatyviausių pieno produktų gamintojų iš Suomijos. Kompanija yra valdoma žemdirbių kooperatyvų, veiklą pradėjo 1905 m. Konsoliduota „Valio“ grupės apyvarta 2008 m. sudarė 1,8 mlrd. EUR. Šiuo metu „Valio“ gaminiais prekiaujama 60 pasaulio šalių. Lietuvoje šviežūs „Valio“ pieno produktai yra jau 6 metus. Iki tol ilgą laiką „Valio“ Lietuvoje buvo žinoma kaip kūdikių maisto „Tutteli“ gamintoja.

REKLAMA

„Valio“ yra funkcinio maisto kūrimo ir gamybos lyderis. Tai vieninteliai pieno perdirbėjai Baltijos jūros regione, turintys tyrimų padalinį, kuris atlieka vidutiniškai 400 studijų per metus. „Valio“ tyrimų skyriaus mokslininkai už inovacijas pieno perdirbimo srityje buvo apdovanoti Nobelio premija.

Kompanijos produkciją sudaro kasdieniai pieno produktai (jogurtai „Valio Alma“, aukštos kokybės sūriai) bei funkciniai gaminiai, kitaip dar vadinami maistu, kuris teigiamai veikia sveikatą. Tai jogurtai „Valio Gefilus“ su LGG®, taip pat pienas be laktozės „Valio Zero Lactose“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų