• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasariškas desertas

Jums reikės:

ryžiai (125 gramai)

pienas (1 litrai)

vanilė (1 arbatiniai šaukšteliai)

cukrus (3 šaukštai)

grietinėlė (200 mililitrai)

bruknių arba kitų uogų džemas (12 šaukštų)

REKLAMA
REKLAMA

Paruošimas:

Į puodą įpilkite 600 ml vandens, suberkite ryžius ir virkite, kol visas vanduo nuvirs. Supilkite pieną ir virkite 45 minutes. Atvėsinkite. Į ryžius supilkite vanilės ekstraktą ir suberkite cukrų. Grietinėlę šiek tiek paplakite ir įmaišykite į pudingą. Padalinkite trečdalį masės į šešias dalis, įdėkite į stiklines taures, užpilkite po šaukštą bruknių arba kitų uogų džemo. Sluoksniuokite taip dar du kartus, o paskutinis sluoksnis turi būti ryžių.

Mėgstate gaminti? Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su Balsas.lt skaitytojais? Siųskite receptus rubrikos redaktorei adresu [email protected], ir jie bus paskelbti portale Balsas.lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų