• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džiovinti vaisiai labai naudingi mūsų sveikatai, nes turi daug skaidulų, vitaminų, natūralaus cukraus. Jų sudėtyje esanti ląsteliena pagerina ir mūsų virškinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi tai labai naudingi produktai, tai siūlome jais pasimėgauti kuo dažniau. Pasigaminkite labai sveiką patiekalą ir mėgaukitės nuostabiu cinamono aromatu.



Pagaminimui reikės:

REKLAMA

400 g džiovintų vaisių mišinio

400 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių

Pakelio jazminų arbatos

Apelsino žievelės

2 šaukštelių malto cinamono

2 šaukštų medaus

Keleto lašų apelsinų arba rožių vandens

6 šaukštai grietinės arba natūralaus jogurto

6 šaukštai susmulkintų pistacijų



Gaminimas:


Į dubenį sudėkite džiovintus vaisius, arbatos pakelį, medų, apelsino žievelę, supilkite apelsinų sultis ir suberkite cinamoną. Vandens reikia pilti tiek, kad apsemtų vaisius.

Užvirkite. Išimkite arbatos pakelį. Mišinį troškinkite 15 minučių. Atvėsinkite ir įlašinkite keletą lašų apelsinų arba rožinio vandens.

Paragaukite, ar nereikia cukraus ir patiekite su jogurtu ir riešutais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų