• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tunas – ypatinga žuvis. Besilaikantys sveikos mitybos principų jį vertina todėl, kad tuno mėsoje labai daug baltymų, ji neriebi ir lengvai virškinama. Pupelės taip pat labai maistingos, nes turi daug vertingų baltymų, o riebalų beveik nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Vieną arba du kartus per savaitę pietums pasigaminkite patiekalą su pupelėmis. Jis atstos mėsą, be to, nuo pupelių greitai pasijusite sotūs!



Pagaminimui reikės:


150 g špinatų

Pusė ilgo agurko

2 pomidorai

400 g konservuoto tuno

400 g konservuotų arba šviežių virtų baltųjų pupelių

20 g šviežių petražolių

5 šaukštai alyvų aliejaus

2 šaukštai žaliųjų citrinų arba citrinų sulčių

Maltų juodųjų pipirų

Gaminimas:

Į salotinę sudėti skiltelėmis supjaustytus pomidorus, agurką, špinatus, gabalėliais supjaustytą tuną, pupeles ir smulkiai supjaustytas petražoles. Sudėti į indą, sandariai uždaryti ir sukratyti. Padažas: sumaišyti alyvų aliejų, citrinų sultis ir pipirus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų