Mažų uogelių skonio ir kvapo magija.
2 porcijoms reikės:
250 gr liesos varškės
2 kiaušinių
2 šaukštų su kaupu manų
2 šaukštų cukraus
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
Stiklinės žemuogių
Žiupsnelio druskos
Mikseriu, blenderiu ar tiesiog rankomis ištriname varškę, kiaušinius, cukrų, manus, kepimo miltelius. Į vientisą masę atsargiai įmaišome pusę žemuogių. Pilame į riebalais pateptą formą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame su likusiomis žemuogėmis, trintomis su cukrumi arba visas žemuoges sudedame į apkepą, o valgome su jogurtu.
Mėgstate gaminti? Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su Balsas.lt skaitytojais? Siųskite receptus rubrikos redaktorei adresu [email protected], ir jie bus paskelbti portale Balsas.lt!