• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mažų uogelių skonio ir kvapo magija.

2 porcijoms reikės:

250 gr liesos varškės

2 kiaušinių

2 šaukštų su kaupu manų

2 šaukštų cukraus

0,5 šaukštelio kepimo miltelių

Stiklinės žemuogių

Žiupsnelio druskos


Mikseriu, blenderiu ar tiesiog rankomis ištriname varškę, kiaušinius, cukrų, manus, kepimo miltelius. Į vientisą masę atsargiai įmaišome pusę žemuogių. Pilame į riebalais pateptą formą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame su likusiomis žemuogėmis, trintomis su cukrumi arba visas žemuoges sudedame į apkepą, o valgome su jogurtu.

Mėgstate gaminti? Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su Balsas.lt skaitytojais? Siųskite receptus rubrikos redaktorei adresu [email protected], ir jie bus paskelbti portale Balsas.lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų