REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Praėjusią gegužę susituokusi, o spalį apie nėštumą oficialiai paskelbusi karališkoji pora – princas Harry ir Meghan Markle – jau netrukus taps tėvais.

9

Praėjusią gegužę susituokusi, o spalį apie nėštumą oficialiai paskelbusi karališkoji pora – princas Harry ir Meghan Markle – jau netrukus taps tėvais.

REKLAMA

Bekinghamo rūmai pranešė, kad Meghan išskubėjo gimdyti.

Karalienės Elizabeth II aštuntasis vaikaitis, šis kūdikis bus septintas žmogus eilėje į britų sostą po Velso princo Charleso, Kembridžo kunigaikščio Williamo, jo vaikų – princo George'o, princesės Charlotte ir princo Louiso – ir Sasekso kunigaikščio princo Harry.

Rūmai nurodė, kad 37 metų kunigaikštienė gimdyti pradėjo anksti pirmadienį.

Ji ir jos 34 metų vyras princas Harry neskelbė pasirinktos gimdymo vietos. Viso Meghan nėštumo metu jie taip pat neskelbė datos, kada turi gimti kūdikis, ir yra sakę, jog iš anksto nesidomėjo kūdikio lytimi.

Pora susituokė pernai Vindzoro pilyje, o neseniai persikraustė į pilies teritorijoje esančią Frogmoro rezidenciją, kur vyko jų vestuvių priėmimas.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistai ir smalsuoliai jau kelios dienos stovyklauja Vindzore, esančiame už maždaug 35 km į vakarus nuo Londono.

Dar anksčiau buvo gausų pačių įvairiausių žinių apie porai gimsiančio vaikelio lytį. Kai kurie spėliojo, kad porai gims netgi dvynukai, artima Markle draugė tenisininkė Serena Williams, gerbėjų teigimu, buvo netyčia išdavusi, kad jiems gims mergaitė, o štai per kūdikio sutiktuves Niujorke daugelis įtarė, kad jiems gims berniukas, mat susirinkusios moterys neslėpė mėlynos spalvos maišelių.

REKLAMA

Tiesa, likus kelioms savaitėms iki vaikelio gimimo Meghan ir Harry paskelbė, kad apie savo nėštumą viešai paskelbs tik po kurio laiko – iš pradžių jie sakė norėsiantys vaikeliu atsidžiaugti patys.

Primename, kad sklandė kalbos, jog savo vaikui planuoja samdyti ne vietinę, o auklę iš Jungtinių Amerikos Valstijų. Visi kiti karališkosios šeimos atstovai samdydavo aukles iš Jungtinėje Karalystėje įsikūrusio Norlando koledžo, specialiai ruošiančio asmenis darbui su vaikais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų