REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
 Izabelė Kuzelytė (nuotr. asm. archyvo)

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai galėjo stebėti antrąjį tiesiogiai transliuojamą „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Jame pasirodė dvylika dalyvių.

12

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai galėjo stebėti antrąjį tiesiogiai transliuojamą „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Jame pasirodė dvylika dalyvių.

REKLAMA

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko ir tiesiai į superfinalą pateko oro akrobatė Izabelė Kuzelytė.

Oro akrobatė Izabelė Kuzelytė pirmosios atrankos metu išgirdo auksinį mygtuką. Šį kartą mergina vėl paliko teisėjus be žado – visi plojo atsistoję!

„Aš mačiau paprastą moterį. Ir pagalvojau, jei tu gali, mes visos galime. Tai labai inspiruoja, mes galime padaryti labai daug dalykų. Ačiū labai už tavo riziką“, – sakė I. Stasiulytė.

„Negalvojau, kad galite padaryti geriau nei aną kartą. Rodote špygas mirčiai ir leidžiate mums žiūrėti. Gailiuosi, kad neturiu auksinio mygtuko“, – gyrė J. Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Izabelė prisipažino, kad tokios pusfinalio baigties nesitikėjo: „Jaučiuosi gerai, tikrai nustebau tokio rezultato. Jau ruošiuosi kitam pasirodymui, per daug nieko nekeisiu, bet staigmenų bus.“

REKLAMA

Mergina pasakojo, kad oro akrobatika pradėjo užsiiminėti netikėtai: „Dar būdama 10-oje klasėje prisidėjau prie renginio organizavimo mokykloje, kurio tema buvo cirkas. Tuo metu lankiau šokius, buvau lanksti, per konstrukcijas permetinėjome medžiagas ir pabandžiau jomis užlipti. 

Vėliau ėmiau savarankiškai mokytis, tačiau trūko fizinės jėgos, buvo sunku. Susiradau mokytojų Vilniuje, buvo labai sunku fiziškai, tačiau buvau užsispyrusi, bandžiau lipti į viršų ir lipau mėnesį. Mano viršutinė dalis nebuvo stipri, nepadarydavau nei vieno prisitraukimo, tačiau laikui bėgant išmokau ir sustiprėjau.“

REKLAMA
REKLAMA

Izabelei jau teko pasirodyti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje: „Būna visokių užsakymų, teko pasirodyti Norvegijoje, Danijoje, dažnai Latvijoje. Lietuvoje esu pasirodžiusi ir festivaliuose.“

Mergina jau septyneris metus užsiima oro akrobatika, taip pat mokina vaikus ir suaugusius.

Akrobatė prisipažįsta, kad šiame sporte pasitaiko ir skaudžių traumų: „Kritimai, kai juos atidirbi, nėra patys pavojingiausi. Pavojingiausia praslysti, pasileisti, dažniausiai patiriu patempimus nugaroje arba pečių srityje.

Praslydus didelį aukštį, galima stipriai nusideginti, tai yra skaudžiausia. Treniruodamasi viską darau virš čiužinio, o scenoje atlieku tik gerai atidirbtus triukus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Izabelė ne tik lanksti akrobatė, mergina praeitais metais gavo bakalauro diplomą, o dabar studijuoja ekonominės analizės magistrą: „Man labai patinka matematika, tačiau nenoriu kiekvienos dienos leisti prie ofiso stalo. Bandžiau dirbti nuo aštuonių ryto iki penkių vakaro, tačiau man norėjosi kažko kito.

Šiandien visą save atiduodu šokiui, tačiau jei patirčiau traumą, būčiau saugi žinodama, kad turiu diplomą ir galiu dirbti ekonomikos srityje.“

Mergina pasakojo, kad artimieji iki šiol jaudinasi, dėl jos atliekamų triukų, tačiau įnirtingai palaiko akrobatę „Lietuvos talentuose“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų