REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir rytoj TV3 žiūrovus ryte iš lovų vers nuotaikinga ir azartiška kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Mamos dienos proga dvikovoje dėl geresnės virtuvės karalienės vardo susikaus dvi mamytės, marti ir anyta – tai verslininkė Julija Žižė ir jos vyro mama Valerija Žižienė.

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir rytoj TV3 žiūrovus ryte iš lovų vers nuotaikinga ir azartiška kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Mamos dienos proga dvikovoje dėl geresnės virtuvės karalienės vardo susikaus dvi mamytės, marti ir anyta – tai verslininkė Julija Žižė ir jos vyro mama Valerija Žižienė.

REKLAMA

Sunkioji užduotis įvertinti, kurios patiekalas bus skanesnis, atiteks mažajai teisėjai, Julijas dukrai ir Valerijos anūkei Lėjai.

Legendiniame Kauno restorane „Miesto sodas“ įsikūrusioje kūrybinėje studijoje „Gastro siena“ laidos viešnių laukia itin gardžių patiekalų receptai. Julija, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, keps traškius lietuviškos vištienos petukus, o Valerija, kartu su griliaus šefu Ruslanu Bolgovu, ruoš gardžius sausai brandintos lietuviškos jautienos kepsnius.

„Mes šeimoje turime savų patiekalų, tačiau visada su pasigardžiavimu važiuojam pas anytą čeburekų, cepelinų ir kitų tradicinių anytų ir močiučių patiekalų“, – komplimentų savo varžovei negailės Julija.

REKLAMA
REKLAMA

Itin veikli ir užimta verslininkė, prekinio ženklo „Wear Mad By July“ įkūrėja Julija Žižė laidoje pasakos, jog visada pirmumą visada skiria šeimai ir artimiesiems, darbai – antroje vietoje. Sunkią vaikystę turėjusi, mamos netekusi dar būdama vaikas ir globos namuose užaugusi Julija šiandien yra apsupta dviejų žavių dukrelių ir mylimo vyro Lauryno Žižio. Moteris užtikrintai sako, kad šeima – sėkmingiausias jos projektas.

REKLAMA

„Manau, jog viskas prasideda nuo dviejų žmonių ir to niekada nereikia pamiršti, net kai praeina puse metų draugystės ar penki metai santuokos. Viskas nuo dviejų žmonių prasidėjo ir reikia visą laiką tausoti šį santykį“, – sėkmingo šeimos ryšio paslaptimi dalinsis Julija.

Paklausta apie judviejų su vyru pažinties istoriją, Julija neslėps, jog niekada nebūtų savo meilės scenarijaus sudėliojusi taip, kaip sudėliojo pats likimas.

„Su Laurynu susipažinau pačiu paprasčiausiu būdu, kur sakiau gyvenime nenorėčiau sutikti savo ateities vyro – klube. Še tau išeini su drauge pasilinksminti ir tiktai trept jis tau ant kojos“, – smagią istoriją laidoje prisimins žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Julijos anyta Valerija Žižienė neslėps – kai mylimiausias sūnus parvedė į namus būsimą marčią, minčių buvo įvairių, tačiau moterys greitai rado bendrą kalbą ir tapo tikrai geromis bičiulėmis.

„Kai teko pirmą kartą ją įvertinti, pagal grožį tai ji puikiai tiko, bet šiaip norėjau kad būtų mažiau žinoma marti. Tačiau labai greitai radome bendrą kalbą, sūnus atsivedė, supažindino, apsikabinom, pasibučiavom ir pradėjom draugaut“, – juokaudama laidoje pasakos Valerija.

Kokiais projektais dabar užsiima Julija, kaip ją ir mažąsias dukreles lepina šeimos vyras, kokiais anūkų džiaugsmais džiaugiasi Valerija bei kurios patiekalas labiau patiks Lėjai – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų