REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Travoltų šeima (nuotr. Vida Press)

2009-ųjų metų sausį aktoriaus Johno Travoltos šeimoje nutiko skaudi tragedija, po sūnaus Jetto mirties aktorius ir jo žmona Kelly Preston vengė viešumos ir žiniasklaidos dėmesio.

16

2009-ųjų metų sausį aktoriaus Johno Travoltos šeimoje nutiko skaudi tragedija, po sūnaus Jetto mirties aktorius ir jo žmona Kelly Preston vengė viešumos ir žiniasklaidos dėmesio.

REKLAMA

Praėjus dešimtmečiui po sūnaus mirties Kelly pagaliau išdrįso prabilti ir su gerbėjais instagrame pasidalijo nuotrauka ir jautria žinute.

Juodai baltoje nuotraukoje Johnas ir Kelly, o tarp jų mylimas sūnus Jettas: „Mano mielasis Jettai, tu esi mūsų širdyse ir būsi amžinai.“

Moteris taip pat atkreipė dėmesį į vaikus sergančius autizmu: „Siunčiu meilę visiems sergantiems ir tiems, kurie rūpinasi jais. Turime dalytis meile ir dėmesiu su sergančiais vaikais.“

Kelly nuotrauka pasidalijo ne atsitiktinai, savaitgalį Jettui būtų suėję 27-eri.

Susitrenkė galvą

Portalas tv3.lt primena, kad aktorius su šeima atostogavo Bahamų salose ir šventė Naujuosius metus. Deja, idilišką šeimos paveikslą sugriovė netikėta autizmu sirgusio J. Travoltos sūnaus Jetto mirtis. Epilepsijos priepuolio metu, vonioje parkritęs vaikinas susitrenkė galvą. Deja, atgaivinti jo taip ir nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Tada J. Travoltas pasidalijo jautriu įrašų feisbuke, kuriame pasakojo apie savo sūnų:

„Žmonės sako, jog gyvenime skaudžiausia netekti tėvų. Tačiau galiu paliudyti, jog tai netiesa. Skaudžiausias dalykas gyvenime yra netekti vaiko. Tai ką tu užauginai ir matei augant kiekvieną dieną. Žmogų, kurį išmokei vaikščioti ir kalbėti. Žmogų, kurį išmokei mylėti. Tai pats blogiausias dalykas, kuris gali nutikti žmogui.

REKLAMA

Mano sūnus mirė. Jis mano gyvenimui atnešė tiek daug džiaugsmo. Jis man buvo viskas. Tie 16 metų, kuomet buvau jo tėvas, mane išmokė mylėti besąlygiškai.

Mes turime sustoti ir išreikšti dėkingumą savo vaikams, o vaikai turi būti dėkingi savo tėvams. Nes gyvenimas yra labai trumpas. Praleiskite daugiau laiko su savo tėvais, o tėvai, praleiskite daugiau laiko su savo vaikais. Gerai elkitės su jais, nes vieną dieną, kuomet pakelsite akis nuo telefono, gali jų ir nebematyti.

Ką aš iš tikrųjų išmokau, tai, jog kiekvieną dieną reikia mylėti taip, lyg ji būtų paskutinė. Nes vieną dieną taip ir nutiks. Rizikuokite ir nepamirškite gyventi. Savo artimiesiems kiekvieną dieną priminkite kaip juos mylite. Nešvaistykite laiko. Gyvenimas yra vertas gyventi.“

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To my sweet love, Jett... you are in our hearts forever. I send love to all of the beautiful autistic children and the wonderful people who love them. May we all shine and grant love and respect to children with special needs

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų