REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Kristina Pišniukaitė ir Vytautas Šimkus  (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Saulėtąją šeštadienio popietę amžiną meilę Vilniaus rotušėje priesiekė tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė ir inžinierinių projektų vadovas Vytautas Šimkus.

21

Saulėtąją šeštadienio popietę amžiną meilę Vilniaus rotušėje priesiekė tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė ir inžinierinių projektų vadovas Vytautas Šimkus.

REKLAMA

Klaipėdoje susipažinusi pora, kartu jau dešimt metų.

Mergina neslėpė jaudulio ir jau vestuvių išvakarėse socialiniuose tinkluose dalijosi emocijomis su savo sekėjais: „Sunku patikėti – rytoj aš išteku. Išteku už vyro, su kuriuo kartu mes jau beveik 10 metų. Susitikome, kai buvome jauni ir nieko neturėjome. Bet kartu sukūrėme savo gyvenimą – tokį, kokio norime. Ar kas nors pasikeis? Turbūt, kad ne.

Ir toliau per gyvenimą eisime žengdami kartu ir palaikydami vienas kitą. Ir toliau kartu daug juoksimės. Ir toliau jam viską gaminsiu, o jis kiekvienam patiekalui rašys pažymius.“

REKLAMA
REKLAMA

Tinklaraštininkė prasitarė, kur įsimylėjėliai kopinės medų: „Pasakysiu nuoširdžiai, aš jaudinuosi, laukiu rytojaus ir noriu tapti savo geriausio draugo žmona. Sutikti tokį žmogų ir su juo susieti savo gyvenimą – didelė laimė ir dovana. O poryt Šimkai išskrenda į Balį, ilsėtis, mėgautis, džiaugtis meile. Balandį skelbiu meilės mėnesiu, pailsėsime nuo maisto ir pasiilgsime vieni kitų.“

REKLAMA

Metė gerai apmokamą darbą

Portalas tv3.lt primena, kad Kristina yra populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja. Gerai apmokamą, tačiau nemylimą darbą iškeitusi į maisto gaminimo pomėgį, tinklaraštininkė debiutavo su pirmąją išleista receptų knyga.

Savarankiško gyvenimo dėka įsižiebusi meilė maistui Kristiną Pišniukaitę privertė iš naujo sudėlioti prioritetus ir savęs paklausti svarbiausio klausimo – „Kokio gyvenimo aš noriu?“. Retas žmogus drįsta sekti paskui vidinį balsą, tačiau, kaip sako pati autorė, jos sprendimas virto geriausiu darbu pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš penkerius metus pradėjau rašyti kulinarinį tinklaraštį „Ant medinės lentelės“. Ilgainiui rašymas apie maistą man tapo itin miela veikla, todėl netrukus savo darbo vietoje svajodavau apie tai, ką gaminsiu tą dieną, su kuo derinsiu produktus, kaip juos patieksiu ir pan. Ilgainiui šios mintys užgožė visas kitas, todėl supratau, kad maisto gaminimas yra mano kelias į laimingą gyvenimą“, – prisimenė autorė.

K. Pišniukaitė atskleidžia tuo metu užėmusi gana aukštas pareigas ir net uždirbdavusi daugiau nei bendraamžiai, tačiau dėl to nesijautusi laiminga.

„Visada svajojau atrasti mylimą veiklą ir laukti pirmadienių, o ne verkti prieš juos. Bijojau gyventi tik savaitgaliais, todėl kai tik pajutau, kad tokią veiklą atradau – neliko nei baimių, nei abejonių,“ – prisipažįsta K. Pišniukaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiandien maisto tinklaraštininkė savo aistra maistui dalijasi su daugiau nei 60 tūkstančių sekėjų. Tinklaraščio pavadinimu pavadinta receptų knyga, anot autorės, skirta šiuolaikiškam žmogui – tam, kuris nemėgsta rutinos virtuvėje ir nori atrasti naujus skonius, kurdamas juos iš kasdienių bei įprastų produktų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų