REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Paulius Aršauskas sučiuptas vairuojantis Žirmūnuose, Kareivių gatvėje (nuotr. Broniaus Jablonsko)

Po kelių mėnesių tylos pertraukos skandalingasis verslininkas Paulius Aršauskas prabilo viešai. „Youtube“ kanale, kuriame jis turi 22 tūkst. sekėjų, vyras atskleidė detales apie žiniasklaidoje aprašytą skandalą su dabartine žmona Egle Malinauskaite.

46

Po kelių mėnesių tylos pertraukos skandalingasis verslininkas Paulius Aršauskas prabilo viešai. „Youtube“ kanale, kuriame jis turi 22 tūkst. sekėjų, vyras atskleidė detales apie žiniasklaidoje aprašytą skandalą su dabartine žmona Egle Malinauskaite.

REKLAMA

Sausio pabaigoje aukso žiedus sumainęs kriptomilijonierius Paulius ir Eglė sukūrė šeimą. Vis dėlto žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad po skandalingų santykių pradžios šeimoje kilo konfliktas.

Kovo 15-osios rytą P. Aršauskas praleido uždarytas areštinėje, jo dabartinė žmona Eglė skundėsi patyrusi neblaivaus sutuoktinio smurtą.

Alkoholis padarė didžiausią žalą

Vaizdo įrašas, kuriame Paulius nusifilmavo, pavadintas „Kodėl aš praleidau 7 valandas areštinėje?“. Verslininkas nusprendė nebetylėti ir gerbėjams papasakoti, kaip viskas buvo iš tiesų: „Spaudoje pasirodė įtarimai, kad aš smurtauju prieš žmoną, jog aš neva ją sumušiau.

REKLAMA
REKLAMA

Taip, įvyko konfliktas, bet aš esu prieš smurtą ir, manau, žmogus yra visiškai ne vyras, jei kelia ranką prieš moterį. Mano šeimoje to niekada nebuvo. Mano tėvai yra mano pavyzdys ir to niekada nemačiau. Pats to netoleruoju ir tikrai esu prieš tai.“

REKLAMA

Anot vyro, jis visą situaciją analizavo blaivia galva ir pripažino, kad alkoholis padarė didžiausią žalą: „Blogus dalykus, kurie man atsitinka gyvenime, dažniausiai priimu kaip pamokas. Supratau, kad alkoholis yra didžiausias priešas ir per jį įvyksta didžiausios problemos.

Jau antra savaitė esu blaivas. Išbraukiau iš savo gyvenimo alkoholį. Atverčiau naują baltą lapą. Tos septynios valandos belangėje, vienutėje privertė mane susimąstyti, kad alkoholis tikrai daro blogą ir didelę žalą“

Vyras atvėrė širdį ir pasakojo, kad labai myli savo žmoną ir jaučia didelę gėdą prieš tėvus ir artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt primena, kad kad pora slapta susituokė sausio 23 dieną. Vestuvės įvyko praėjus vos pusmečiui po skyrybų su buvusia žmona ir savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene.

Anksčiau redakciją pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame buvo tvirtinama, kad šviežiai iškepta pora jau išgyvena dramą. Skaitytojas tvirtino, kad nebeliko poros tuoktuvių nuotraukų nei pas Paulių, nei pas Eglę „Instagram“ paskyrose, taip pat iš „Instagram Story“ buvo matyti, kad pora laiko nebeleidžia kartu.

Tą kartą tv3.lt susisiekė su E. Malinauskaite, kuri tvirtino, kad poros santykių krizė neištiko ir jų santykiams viskas gerai.

„O nuo nuotraukų ir socialinio gyvenimo priklauso mano tikras gyvenimas? Tikrai ne. Aš neprivalau viešinti to, ko aš nenoriu ar nenoriu dalintis su kitais“, – rėžė E. Malinauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po kelių dienų, pirmadienio pavakarę žiniasklaidoje pasirodė žinia, kad P. Aršauskas laiką praleido areštinėje: žymus vyras buvo apkaltintas neblaivus smurtavęs prieš žmoną.

Paliko žmoną per tuoktuvių metines

Primename, kad sausio 23-iąją aukso žiedus sumainęs P. Aršauskas itin plačiai nuskambėjo po praėjusią vasarą užvirusio santykių skandalo. Jis vestuvių metines praleido ne su tuometine žmona Diana, o su nauja širdies drauge. Tą kartą pirmąkart viešai prabilo Pauliaus dukros motina Diana.

Pora santuokoje praleido vos metus, o per jų vestuvių metines P. Aršauskas smaginosi savo naujos mylimosios Eglė Malinauskaitės glėbyje, nevengė itin aistringų ir pikantiškų kadrų.

REKLAMA

„Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti, niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka, kas myli ir vertina, tie ir TURI! Kitus teisti labai lengva“, – savo tūkstantinei sekėjų armijai rašė P. Aršauskas.

Nuotraukoje jis bučiavo E. Malinauskaitę į skruostą, už jų nugaros – garsusis Pauliaus „Lamborghini“ su vardiniais numeriais „ARSA 23“.

Vos tik paviešinus nuotrauką kaipmat pasipylė neigiami komentarai, kuriuos rašė Pauliaus sekėjai. Jie tvirtino, kad kriptomilijonierius krito jų akyse, elgiasi neprotingai ir vaikiškai, tačiau šiuos komentarus pats Paulius labai greitai ištrynė iš savo paskyros.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų