REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Garsenybės dalijasi Vasario 16-osios sveikinimais (tv3.lt fotomontažas)

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet Vasario 16-oji šalyje buvo paminėta ypatingai, o nuoširdžiausiais savo sveikinimais žmonės dalijosi visą dieną.

11

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet Vasario 16-oji šalyje buvo paminėta ypatingai, o nuoširdžiausiais savo sveikinimais žmonės dalijosi visą dieną.

REKLAMA

Garsenybės – ne išimtis.

Socialiniuose tinkluose pasipylė spalvingos nuotraukos, po kuriomis žinomi žmonės džiaugėsi Lietuva.

Žavingu sveikinimu socialiniuose tinkluose pasidalijo sporto trenerė Indrė Burlinskaitė. „Čia gimėm, čia augom, čia žemė šventa…“ – rašė ji.

Gražiu palinkėjimu dalijosi ir šiandien „Eurovizijos“ scenoje pasirodysianti dainininkė Erica Jennings. „Sveikinu visus su laisvės diena! 

Niekada nepriimkime savo laisvės, kaip savaime suprantamo dalyko, juk ją taip sunkiai reikėjo išsikovoti. Taip pat, nepamirškime, jog pasaulyje dar yra tiek daug valstybių gyvenančių po kažkieno priespauda. 

REKLAMA
REKLAMA

Noriu pakviesti šiandien vakare įsitraukti su savo balsais dainuojant Sing! Nors ir pasirodome paskutiniai, balsuoti galėsite viso pasirodymo metu, o mes labai lauksime Jūsų palaikymo! Jei mums pavyks dalyvauti didžiojoje Eurovizijoje Tel Avive – pažadame, kad dėsime visas pastangas, jog kitais metais šis konkursas vyktų Lietuvoje!“ – rašė ji. 

REKLAMA

Žavia ir patriotiška nuotrauka pasidalijo ir dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko-Skambinė. Po nuotrauka ji rašė: „Švęskime laisvę! Su vasario 16 dienos proga!“

Nuotrauka su Trispalve bei šeima pasidalijo ir Rytis Cicinas.

Palinkėjimą „Facebook“ paviešino renginių vedėja bei tituluota gražuolė Rūta Mazurevičiūtė-Pitkauskienė. „Šiais metais Vasario 16-oji šiek tiek kitokia, be uniformos ir nedeginant laužų Gedimino prospekte, bet minint Nepriklusomybę viename gražiausių Lietuvos kampelių. Su gimtadieniu Lietuva!“ – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

 Įspūdingomis patiekalų nuotraukomis bei palinkėjimais dalijosi ir Elena Puidokaitė bei Orijus Gasanovas.

„Vėlyvi pusryčiai. Padėjėju pilna virtuvė. Kepam V-16 buvių pyragą prie pilies bokšto“, – „Facebook“ brūkštelėjo E. Puidokaitė.

 

O. Gasanovas dalijosi sveikinimu iš Ispanijos: „Su Nepriklausomybės diena! Mūsų spalvos – pusryčių lėkštėje. Geltona, žalia, raudona. Kemšu šventinį #AvocadoToast. Kas kaip gali – tas taip švenčia. Bet švęsti reikia būtinai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų