REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Natalija Bunkė perka sukneles internetu (tv3.lt fotomontažas)

Pop muzikos pasaulyje atgyjančios moterų grupės „Yva“ narės vis dažniau savo gerbėjus stebina itin drąsiais įvaizdžiais.

51

Pop muzikos pasaulyje atgyjančios moterų grupės „Yva“ narės vis dažniau savo gerbėjus stebina itin drąsiais įvaizdžiais.

REKLAMA

Tiesa, visai neseniai tv3.lt skaitytojas pasidalijo keliomis nuotraukomis iš itin populiarios internetinės parduotuvės „AliExpress“.

Skaitytojas tvirtino, jog visai neseniai jo dėmesį patraukė internete pardavinėjamos suknelės nuotraukos. „Pamačiau, kad tai yra man kažkur matyta suknelė“, - sakė skaitytojas, taip pat pasidalinęs ir pop muzikos grupės „Yva“ atlikėjų nuotraukomis.

Apie 50-60 eurų kainuojančios suknelės atrodo lygiai tokios pačios, kokiomis pasipuošusios viename filmavime buvo „Yvos“ atlikėjos.

Sukneles perka internetu

Susisiekus su Natalija Bunke, ši tvirtino jokios paslapties nėra – sukneles perka internetu.

„Nerealiai esame patenkintos kokybe. Kadangi suknelės iš kinų, tai reikėjo pailginti – įsiuvau baltus pasijonius, bet šiaip tai puikios, labai sceniškos. Tai ne pirmas ir ne paskutinis mano pirkinys. Esu „AliExpress“ fanė – ir vaikui siunčiu, ir sau, ir gėles savo darbui siunčiu, kalėdinius žaislus. Kasdien į paštą man ateina po dešimtis siuntų“, – teigė Natalija.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, suknelių kainos internete svyruoja nuo 30 eurų iki kelių šimtų, tačiau N. Bunkė nė kiek neslepia, kad už sukneles mokėjo 50 eurų.

Be to, Natalija pridūrė, jog ją ypač sudomino ant medžiagos nupiešta krūtinė: „Žiūrite į dekoltė, o atrodo oho, kokia krūtinė, o ten viskas tiesiog nupiešta“, – juokėsi ji.

REKLAMA

„Savo koncertui taip pat parsisiunčiau suknelę su akutėmis – ji kainavo 80 eurų. Pabandykite tokią suknelę papuošti „Swarovski“ – kainuos kosmosą... Aišku, reikia laukti kelis mėnesius, kol atsiunčia, bet verta“, – sakė dainininkė.

N. Bunkė taip pat neslėpė, jog sceninius batelius ji perka tik internetu: „Prie šitų suknelių mes taip pat deriname stiklinius batus su didele platforma – visi mūsų „Yvos“ batai yra iš ten, jų ten klodai, galima gauti to, ko čia nerasite“, – pridūrė moteris.

Žavi kainų skirtumas

Dažnai internetu apsipirkinėjančią Nataliją žavi kainų skirtumas, tačiau taip pat yra tekę įsigyti ir nevykusių pirkinių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartą atsisiunčiau suknelę, kurios medžiaga buvo visiškai ne ta, bet stengiuosi skaityti komentarus, stebiu kainų skirtumus.

Gėlių versle naudoju pasveikinimo korteles, kurias dedu į vokus, o juos užantspauduoju vašku. Lietuvoje vaškas ir antspaudas kainuotų apie 90 eurų, o iš ten parsisiunčiau už 7 eurus“, – džiaugėsi ji.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų