REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
Justina Globienė (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai viešai apie tai, jog gulėsi po grožio chirurgo skalpeliu, prabilusi atlikėja Justina Globienė sulaukė įvairių reakcijų. Vieni gyrė patobulėjusias moters formas, kiti negailėjo skaudžių ir kritiškų žodžių.

77

Visai neseniai viešai apie tai, jog gulėsi po grožio chirurgo skalpeliu, prabilusi atlikėja Justina Globienė sulaukė įvairių reakcijų. Vieni gyrė patobulėjusias moters formas, kiti negailėjo skaudžių ir kritiškų žodžių.

REKLAMA

Viešame renginyje pirmąkart po operacijos pasirodžiusi Justina spindėjo – besididžiuodama vis labiau moteriškėjančiomis formomis ji mielai šypsojosi ir fotografams.

„Atsirado ne tik gerbėjų, bet ir daugiau apkalbų. Žmonės sako, kad turėjau galvą geriau prisivaryti, o ne užpakalį, tačiau aš tik juokiuosi“, - besišypsodama sakė ji.

Ir nors kalbančių, kad moteris sėdmenų operaciją darėsi be reikalo, atsirado labai daug, tokios kalbos nė kiek netrikdo jaunos moters.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, komentaras – nesvarbu, koks jis yra – skaudu, tačiau nereikia kreipti dėmesio. Jei žmonės ir toliau los, aš prisiekiu prieš visą Lietuvą, kad susidėsiu ir implantus, kad tik lotų daugiau“, - sakė J. Globienė.

REKLAMA

Tiesa, apie išsvajotas moteriškas kūno formas ji galvojo ne vieną dieną. Anksčiau 114 kilogramų svėrusi moteris numetė ne vieną dešimtį kilogramų, tačiau kūno formos vis tiek netenkino.

„Visą gyvenimą buvau linkusi į apkūnumą. Visa mano šeima tokia. Svoris tai ženkliai pakildavo, tai krisdavo. Visaip su tuo kovojau – nuo nevalgymo iki tablečių. Kažkaip su tuo vis susitvarkydavau. Tačiau po Leo (sūnaus, aut. past) gimimo viskas pasikeitė – sutriko hormonai. Svoris augo ne savaitėmis, o dienomis. Bandžiau badauti, tačiau atrodydavo, kad plėčiausi net nuo oro. Ėjau į sporto salę, tačiau galiu pripažinti, kad neturiu valios reguliariai čia lankytis“, – sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Ir dabar Justina pripažįsta, kad grožio kaina – didelė, tačiau dėl svajonių pokyčių ji pasiryžusi bet kam: „Skausmas man neatrodo toks nebepakeliamas. Pirmos dvi dienos buvo labai sunkios, net neslėpsiu. Negali atsigulti ant šono – šonai išsiurbti, nei ant nugaros – nes ten irgi privaryta, bet ir ant priekio negali, nes nuo pilvo nuiminėjo riebalus. Aišku, daug kraujosruvų, kojos tinsta, jaučiuosi, kaip senutė. Užsidėjau aukštakulnius, vos paėjau. Bet tas gijimo skausmas yra vertas rezultato.“, – atviravo Justina, taip pat dirbanti grožio industrijoje.

3000 eurų kainavusi sėdmenų operacija – pirmas, bet tikrai ne paskutinis, Justinos pasitobulinimas. Jau dabar ji planuoja veido patempimo operaciją. „Stebėsiu, kaip gis užpakaliukas, bet jau dabar man priklijuota Kim Kardashian etiketė, todėl tikrai norėsiu ją pateisinti. Jei reiks, dėsiu ir implantus, o tada bus peno apkalboms!“, - džiūgavo ji.

O ir vakarėlyje pasirodžiusi Justina ne tik neišvengė fotoaparatų blyksčių, bet ir šūksnių. „Anksčiau buvau lenta, neturėjau formų... Kai dabar man sako, jog esu graži, figūra moteriška, man labai gera. Nusiimu korsetą ir matau tą gražią liniją, kurios niekuomet neturėjau... Aišku, kol kas ir kojos ištinusios, ir nugara, tai kai viskas atslūgs, bus labai gerai!“, - šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų