REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Karolina Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kuo toliau, tuo labiau stebina savo gerbėjus.

52

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kuo toliau, tuo labiau stebina savo gerbėjus.

REKLAMA

Visai neseniai apie skyrybas su ilgamečiu draugu modeliu, ūkininku Jonu Misevičiumi prabilusi mergina ilgai vieniša nebuvo – ji buvo užfiksuota besibučiuojanti ir laiką leidžianti su grupės „Flying Saucer Gang“ reperiu Remigijumi Daškevičiumi.

Tiesa, žinoma mergina taip pat ir kardinaliai pakeitė savo išvaizdą – iš tamsiaplaukės garbanės ji tapo rožinių plaukų savininke.

Kiek anksčiau portalui tv3.lt Karolina pasakojo apie savo tatuiruotes – žurnalo „Aš IKONA“ veidu tapusi Karolina tuo metu turėjo 12 tatuiruočių.

„Man kiekviena tatuiruotė atspindi gyvenimo etapą, būseną, vietą, dėl to jos man reiškia labai daug. Aišku, norėčiau jų daug daugiau. Dabar norėčiau visą ranką išsitatuiruoti, tačiau reikia suvokti, kad turiu tik vieną kūną. Turiu daug idėjų, įkvėpimo, jaučiuosi labai motyvuota, daug svajonių ir tikslų, tačiau stengiuosi susilaikyti nuo šios idėjos“, – pasakojo K. Meschino.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto praėjusį vakarą jos kūną papuošė 16-oji tatuiruotė – savaitę prie Palangos esančiame vandenlenčių parke praleidusi mergina išsitatuiravo ant savo rankos undinę.

„Kokia gera undinėlė ant mano rankos! Vau, kokia gera merga“, - rašė ji.

Pamatykite galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų