REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą galima ne tik drybsoti prie jūros ar čirškinti šašlyką ežero pakrantėje. Aktyvių pramogų mėgėjams šiltasis metų laikas taip pat turi ką pasiūlyti.

Vasarą galima ne tik drybsoti prie jūros ar čirškinti šašlyką ežero pakrantėje. Aktyvių pramogų mėgėjams šiltasis metų laikas taip pat turi ką pasiūlyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei mėgstate aktyvų poilsį, tačiau dar nesilankėte nei viename pramogų parke, pateikiame didžiausių ir ekstremaliausių parkų apžvalgą.

REKLAMA

1. „Tarzanija“

Teigiama, kad Alytaus rajone ant Nemuno kranto įsikūrusi „Tarzanija“ yra didžiausias nuotykių parkas Baltijos regione. Parke jūsų lauks 7 skirtingo sudėtingumo trasos ir viena skirta vaikams nuo 3 metų. Jei manote, kad karstytis po medžius – vaikų žaidimas, išbandykite sudėtingiausią trasą, 400 metrų skrydį per Nemuną ir laisvo kritimo sūpynes. Nuo adrenalino tikrai turėtų linkti keliai. Tuo metu ramesnio poilsio mėgėjai galės pajodinėti žirgais ar tiesiog pailsėti gamtos apsuptyje. Parko teritorija didžiulė, tad drąsiai skirkite apsilankymui bent pusdienį.

REKLAMA
REKLAMA

2. „Lokės pėda“

Jonavos rajone Lokio upelio slėnyje įsikūręs parkas leis medžiais užsikabaroti net į 15 metrų aukštį. Pramogautojų laukia 6 skirtingo sudėtingumo trasos ir 4 laisvieji skrydžiai. Aštrių pojūčių mėgėjai turėtų išbandyti katapultą, kuri iššaus jus į 20 metrų aukštį greičiau nei per sekundę. Beja šis parkas vienas iš nedaugelio Lietuvoje siūlo motosafarį – pasivažinėjimą miške su keturračiais motociklais.

3. „Anykštietiškos vandens pramogos“

Anykščių rajone prie Nevėžos ežero įsikūręs „Anykštietiškų vandens pramogų“ parkas siūlo išbandyti vandens slides ir vandenlentę. Mažiau patyrusiems – pasiplaukioti vandens padangomis. O didžiausiems ekstremalams tikrai patiks skrydis parašiutu virš vandens. Parkas veikia nuo birželio iki spalio mėnesio. Pramogų jame ras tiek eiliniai vandens sporto mėgėjai, tiek tikri adrenalino fanatikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. „Splash“ vandens pramogos

Pasikrauti adrenalino ir pasimėgauti vandens pramogomis galima ir nevykstant toli už miesto. Vandenlenčių parkas „Splash Wake Park“ įsikūręs Vilniaus rajone, prie Vilnojos ežero. Parke įrengta moderni apie 350 m ilgio trasa su specialiomis kliūtimis. Šis parkas pamėgtas vandenlenčių entuziastų. Jame galėsite ne tik išmėginti savo jėgas, bet, jei pasiseks, išvysite, ką ant vandens išdarinėja tikri šio sporto mėgėjai.

5. „X-PLANET“

Vilniuje, prekybos centre „Ozas“ esantis „X-PLANET“ – didžiausias uždaroje patalpoje įsikūręs pramogų parkas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Ši vieta – tikras išsigelbėjimas, jei norite linksmybių, tačiau prastas oras neleidžia rinktis įprastų pramogų parkų. Čia galėsite pajusti laisvą kritimą ant batutų, palaipioti didžiausia Lietuvoje alpinistine uola, išbandyti elektrinių mašinėlių arba šokių atrakcionus bei daugiau kaip 40 kompiuterinių žaidimų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų