REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV reperis Kanye Westas (Kanajus Vestas) ir britų rokeris Rodas Stewartas (Rodas Stiuartas) prisidėjo prie atlikėjų, kurie liepos 1 dieną pasirodys per koncertą, skirtą dešimtosioms princesės Dianos žūties metinėms.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su jais koncertuos Lily Allen (Lili Alen), Natasha Bedingfield (Nataša Bedingfild), "The Feeling", Jamesas Morrisonas (Džeimsas Morisonas), "Orson" ir "Status Quo", teigiama koncerto tinklalapyje "www.concertfordiana.com".

REKLAMA

Anksčiau buvo pranešta, kad renginyje taip pat dainuos Eltonas Johnas (Eltonas Džonas), kuris per Dianos laidotuves atliko specialią savo dainos "Candle In the Wind" verijsą, "Duran Duran", Bryanas Ferry (Brajenas Feris), Jossas Stone`as (Džosas Stounas) ir Pharrellas Williamsas (Farelas Viljamsas).

Tačiau žiniasklaidos komentatoriai teigė, kad koncertą, kurį organizuoja Dianos sūnūs, princai Harry (Haris) ir Williamas (Viljamas), gali užgožti aplinkosaugai skirti "Live Earth" šou, kurie įvyks po šešių dienų.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvauti pastarajame koncerte Didžiojoje Britanijoje jau sutiko Madonna (Madona), "Red Hot Chili Peppers" ir "Black Eyed Peas".

Dianos žūties metinėms skirtas koncertas įvyks renovuotame Vemblio stadione Londone. Nuo balandžio 27 dienos internete bus galima įsigyti dar 10 tūkst. bilietų į šį renginį.

Gruodį, kai pirmą kartą buvo pranešta apie šį koncertą, per 20 minučių jau buvo išgraibstyti 22 500 bilietų. Tikimasi, kad į koncertą susirinks iš viso 60 tūkst. žiūrovų.

Koncertas įvyks tą dieną, kai Dianai būtų sukakę 46 metai.

"Mano motinai tai būtų geriausia dovana", - pranešime spaudai teigė princas Williamas.

Be šio koncerto, 1997 metų rugpjūčio 31 dieną per autoavariją Paryžiuje žuvusiai Dianai bus skirtos ir pamaldos bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų