REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Gerda Stiklickienė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Į tradicinę Kaune rengiamą parodą „Moters pasaulis“ užsukusi televizijos gelbėtoja Gerda Stiklickienė su šypsena prisiminė paauglystę ir savo pirmuosius bandymus naudoti makiažo priemones.

20

Į tradicinę Kaune rengiamą parodą „Moters pasaulis“ užsukusi televizijos gelbėtoja Gerda Stiklickienė su šypsena prisiminė paauglystę ir savo pirmuosius bandymus naudoti makiažo priemones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vienoje vietoje matydama tiek moterims skirtų grožybių, negalėjau joms likti abejinga. Ir, natūralu, prisiminiau savo pirmuosius žingsnius į suaugusiųjų pasaulį“, - sakė pašnekovė.

REKLAMA

Kreminė pudra, skaistalai, blakstienų tušas, šešėliai, lūpdažis... Visa tai G. Stiklickienė turėjo būdama šešiolikos, tačiau nuo tėvų už dienpinigius įsigytą kosmetiką slėpė. Televizijos gelbėtoja savąjį turtą saugojo nuo pašalinių akių, nes, net puse lūpų užsiminusi mamai ar tėčiui apie norą pasidaryti makiažą, iškart sulaukdavo kategoriško „ne“.

„Į mokyklą išeidavau nenaudojusi jokios kosmetikos, bet pakeliui... Raudonos ryškios lūpos man tada buvo labai gražu. Jų nepastebėti buvo neįmanoma!“, - sakė G. Stiklickienė.

REKLAMA
REKLAMA

Kartą per tėvų susirinkimą klasės auklėtoja Gerdos mamos paprašė nebeleisti dukrai dažytis. Žinoma, mokinių vadovės pastaba tuomet labai nustebino lyg ir paklusnios, natūralumą pripažįstančios merginos šeimą. Tuo metu Gerda nuo priekaištų išsisuko, bet, neužilgo tėtis išaiškino jos gudrybę. Netikėtai važiuodamas netoli mokyklos jis pamatė savo dukterį, todėl sustabdė automobilį ir bandė ją pašnekinti. Gerda su tėčiu bendravo prisidengusi ryškiai dažytas lūpas, tačiau apgaulė buvo išaiškinta.

„Nuo tų laikų mano grožio samprata gerokai pakito. Odai reikia vis daugiau priežiūros, todėl ant kosmetikos stalelio visko yra gerokai daugiau nei buvo prieš penkiolika metų“, - sakė G. Stiklickienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kasdien ji būtinai naudoja serumą, dieninį ir naktinį veido kremą, paakių kremą. Kas kelias dienas odą palepina ir gryna hialurono rūgštimi. Jos yra „aqua rescue“ serume, turinčiame savybę absorbuoti vandenį ir sutankinti audinį, tuo pačiu iš karto sukuriant raukšlių užpildymo efektą.

„Į parodas užsuku ieškodama naujovių. Nes viskas dabar taip greitai keičiasi, jog po metų stendų gali ir nebeatpažinti – pasikeitusios ir prekės, ir pakuotės“, - sakė pašnekovė.

G.Stiklickienė neslėpė – jai tampa vis aktualesnė kosmetika, skirta drėkinti odai ir ją saugoti nuo senėjimo. Žinoma moteris sakė kosmetologų patarimo, jog reikia lankytis ne tik jų kabinetuose, bet ir namuose save prižiūrėti tinkamomis priemonėmis, labai paisanti.

REKLAMA

„Jei kartą per mėnesį ar pusmetį nueisi į grožio saloną, o namuose naudosi pigiausią kosmetiką, bent kiek pristabdyti tai, kas neišvengiama, vargu ar pavyks“, - įsitikinusi pašnekovė, vis dažniau įsigyjanti produktus, pagamintus naudojant biotechnologijas.

Nemirtingumo eleksyru G. Stiklickienė vadina produktų liniją su baltąja arbata. Pavyzdžiui, jos pagrindu pagamintas serumas yra itin greito veikimo ir per trumpą laiką sumažina veido bei mimikos raukšles. Jo pagrindinių veikliųjų medžiagų sąraše yra ir raudonieji dumbliai, ikrai, spanguolių sėklos.

Jau kurį laiką G. Stiklickienė naudoja ir kaklui, iškirptės zonai bei veido ovalui skirtas priemones.

„Man retai svarbios yra kosmetikos sudėtinės dalys. Žinoma, joje neturi būti kenksmingų medžiagų, bet vis dėlto svarbiausia, jog priemonės tikrai būtų efektyvios“, - patikino pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų