REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Ingrida Kazlauskaitė (nuotr. asm. archyvo)

Ingrida Kazlauskaitė, ši mergina puikiai išmano šou verslo taisykles. Ir tai nenuostabu, juk ji jau legenda tapusių Livetos ir Petro Kazlauskų dukra. Nuo mažens stebėjusi ir lydėjusi į koncertus savo tėvus, ji jau ir tada žinojo, kuo bus užaugus. Tačiau šįkart, pažvelgsime kartu su ja į šou verslą mados akimis.

14

Ingrida Kazlauskaitė, ši mergina puikiai išmano šou verslo taisykles. Ir tai nenuostabu, juk ji jau legenda tapusių Livetos ir Petro Kazlauskų dukra. Nuo mažens stebėjusi ir lydėjusi į koncertus savo tėvus, ji jau ir tada žinojo, kuo bus užaugus. Tačiau šįkart, pažvelgsime kartu su ja į šou verslą mados akimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Savo koncertinėje veikloje esi pati sau "stilistė" ar visgi dirbi su komanda?

- Savo darbo praktikoje tiek koncertinėje veikloje, tiek televizijos projektuose yra tekę dirbti su daugybe stilistų. Man labai patinka atrasti vis ką nors naujo, eksperimentuoti, pamatyti save kitokia, o kartais ir visai neatpažįstama. Norisi kartais net ir pabėgti nuo savo įprastinio įvaizdžio, nes ilgainiui gali "užsisėdėti" su savo vizijom ir tapti nuobodžiu, o kitokiu rakursu mane matyti ir sukurti gali tik iš šono žmogus - profesionalus stilistas. Esu dirbusi su ne vienu dizaineriu ir stilistais, kurie man sukūrė ne vieną įvaizdį, štai Fausta Šarkūnaitė mano solinės karjeros pradžioje, pačiam startui sukūrė net keletą stilių nuo avangardinio vielų sijono ir beretės iki saldaus vyšnių įvaizdžio: saldų/gaivų/ matinės spalvos lateksinį kostiumą,kuriam šarmo suteikė vyšnios, šį įvaizdį, beje, labai mėgo TV prodiuseriai. Kviesdami į filmavimus jie pageidavo, jog atrodyčiau būtent taip.

REKLAMA

Taip pat teko puoštis ir itin prabangia, dešimtį tūkstančių eurų kainavusia mados namų FEMMES FATALES dizainerės Ellos Tatarinovos kurta suknele, kuri tiesiai nuo podiumo iš Kijevo mados pristatymo atkeliavo pas mane. Su šia nuostabiai raudona suknele aš puošiausi elitiniam METŲ AUTOMOBILIS renginio pasirodymui. Taip pat mano simpatijos jaunai,perspektyviai dizainerei Kastei Svilaitei. Esu ne kartą puošusis ir jos kurtais rūbais. Šiuo metu bendradarbiaujame su BODY+ dizainere Natalija Šakeliene. Yra tekę šiek tiek pristatyti ir Liutauro Salasevičiaus kūrybos. Nuostabi stilistė Ernesta Jorudė,kurios idėjomis ir skoniu galiu drąsiai pasitikėt. Tad man patinka dirbti su komanda ir atrasti save vis iš naujo. O su kuo dirbit aš jau pasirenku pati ir tada tariamės, kuriame,mąstome, nes geriausia,kai kiekvienas savo darbą išmanantis žmogus ir dirbą savo darbą.... Taip daug smagiau ir įdomiau, nors kartais tenka ir pačiai suktis

REKLAMA
REKLAMA

- Ar domiesi mada? Kokia Tavo nuomonė apie šiuolaikines tendencijas?

- Labai domiuosi mada, ypatingai kas vyksta svetur, kokie vėjai ir tendencijos, spalvos vyrauja tam tikru sezonu... Man tai lyg atsipalaidavimo terapija. Prisipažinsiu, pati seku: Victorią Bekcham,Nicole Sherzinger, Beyonce, Angelina Jolie.....Man jos nuostabios mados ikonos, kurios skirtingos, originalios ir seksualios.

Labai džiaugiuosi, kad yra tiek daug talentingų kuriančių žmonių, sugebančių savo kūryba išpuošti mūsų kasdienybę, pradžiuginti atradimais ir jaustis puikios nuotaikos atradus kažką naujo... Išties pasirinkimas yra begaliniai platus, visi turi galimybę rinktis kuo nori būti, ką įkūnyti, ar atitikti savo mylimos įžymybės stilių. Ir čia jau kritikos strėlių niekas negali laidyti, nes rūbas ir stilius yra asmenybės saviraiškos forma, nuotaikos atskleidimas ir nebūtinai tai turi būti tik "brendinis" rūbas. Viena tik kas mane liūdina, kad iš to plataus pasirinkimo žmonės kai kurie pasiklysta ir moterims gal per daug moteriškų rūbų pasirinkimo ir jos virsta vyriškos – stiprėja vyriškų rūbų kulto tendencijos, o vyrai – matyt jau pritrūkę savo garderobe rūbų, lenda į moterų spintas ir ten sau laimingai atsirinkinėja moteriškus rūbus. O juk tiek vieniems, tiek kitiems – pasirinkimo apsčiai apstu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia Tavo nuomonė sąsaja tarp muzikos ir mados?

- Tai yra labai stipri tarpusavio sąsaja. Kiekvienam laikotarpiui buvo būdingas muzikos stilius, šalia kurio ėjo ir jį pabrėžianti/atskleidžianti mada. Tad pamačius to laikmečio rūbą, jau supranti, apie kokį muzikos stilių yra kalbama ir kokios muzikinės grupės ar atlikėjai buvo populiarūs tuo metu,kurie ir įtakojo, įnešė ir išpopuliarino tą madą.

Juk savo atliekamą muziką papildo atlikėjas savo originaliu įvaizdžiu, stiliumi, pabrėžia ar net suteikia akcento tam tikromis stiliaus detalėmis, savo dainos fragmentus ir atvirkščiai.... Tad muzikai reikia ją dar geriau išryškinančios mados, o madai – ją dar geriau išreiškiančios ir papildančios muzikos.

REKLAMA

-Tavo mėgstamiausias rūbas?

-Kiekvieną dieną aš išsirenku savo mėgstamiausią dienos rūbą. Tai priklauso nuo nuotaikos, o labiausia man patinka galvos apdangalai. Elvyros Monginienės aksesuarai ir Anna Mois kurtos skrybėlės. Na o šaltuoju metų sezonu renkuosi visada ilgaaulius batus.

- Kokie Tavo mėgstamiausi akiniai?

Esu „Burbberry“, „RayBan“ ir „Vogue“ firmų akinių. Pati turiu sau ir regėjimui skirtus akinius. Automobilyje vežiojuosi bent trejus skirtingus akinius, kurie derėtų prie mano apsirengimo stiliaus tos dienos. Vieni jų visada bus veidrodiniai piloto tipo akiniai. Jei atvirai, turiu silpnybę akiniams. Patinka eksperimentuoti, jie turi unikalią savybę pakeisti žmogaus veidą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų