REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalistinis tyrimas: ką siūlo erotinio masažo „specialistes“ verbuojantis suteneris?

Didesnė nei prezidentės alga, dovanos ir jauni klientai

„Labas. Mes siūlome tau ir tavo draugėms darbą erotinio masažo salone. Padirbus pas mus nepriteklių teks pamiršti amžiams.“ Tokie pasiūlymai internete – ne naujiena. Ieškantieji naivių merginų, galinčių teikti seksualines paslaugas, žada aukso kalnus. Patikėjusioms rožinio gyvenimo iliuzija žadamas puikus uždarbis, įdomus darbas, lankstus darbo grafikas. Nusprendžiau apsimesti studente, susidomėjusia šiuo darbo pasiūlymu.

„Labas. Mes siūlome tau ir tavo draugėms darbą erotinio masažo salone. Padirbus pas mus nepriteklių teks pamiršti amžiams.“ Tokie pasiūlymai internete – ne naujiena. Ieškantieji naivių merginų, galinčių teikti seksualines paslaugas, žada aukso kalnus. Patikėjusioms rožinio gyvenimo iliuzija žadamas puikus uždarbis, įdomus darbas, lankstus darbo grafikas. Nusprendžiau apsimesti studente, susidomėjusia šiuo darbo pasiūlymu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovo kalba netaisyta

– Laba diena. Skambinu jums dėl darbo. Mes susirašinėjome elektroniniais laiškais...

– O tu pilnametė?

– Taip.

– Tada viskas gerai. Darbas būtų erotinio pobūdžio masažas, reikėtų dirbti su vyrais.

– O kas yra erotinio pobūdžio masažas?

– O tu čia pokalbį įrašinėji, kad taip klausinėji?

– Ne, aš tiesiog domiuosi...

– Šiaip turėtum suprasti. Ten jau atlyginimas siektų nuo 5 tūkst. litų. Uždarbis priklauso nuo tavęs – kiek dirbsi, tiek ir uždirbsi. Gali būti 10–15 tūkstančių. Paprastai masažuojant tu tiek tikrai neuždirbsi, maksimum 3 tūkstančius. Turbūt supratai, ką aš turiu omeny, toks pokalbis neturi vykti telefonu.

REKLAMA

– Man reikėtų lytiškai santykiauti su vyrais?

– Na, aš negaliu tau taip sakyti, kai susitiksim akis į akį, tada ir pasakysiu. Aš negaliu per telefoną tokių dalykų šnekėti.

– Šis salonas yra Vilniuje? Kurioje vietoje? Kaip aš grįžčiau namo?

– Jo, jo, Vilniuje. O kodėl tu taip klausi? Su grįžimu viskas normaliai, kai susitiksim, tada ir pakalbėsim, įdomiai tu čia klausinėji.

– Bijau, kad mane apgaus...

– Ne, ne, ne, tokių dalykų nėra, čia nėra jokios prievartos. Tu čia dirbi pati, kiek uždirbsi, tiek tavo.

REKLAMA
REKLAMA

–O kiek man jums reikės atiduoti?

– Viskas dalinama per pusę.

– Ar žmones, kuriuos turėsiu masažuoti, galėsiu pasirinkti pati?

– Taip, galėsi pasirinkti. Jei nenori, galėsi pasakyti, kad ne, ir viskas.

– Klientai būna vyresni ar jaunesnio amžiaus?

– Standartas apie 30 metų. Šiaip būna visokių – ir 50-ties, ir 40-ties, bet čia jau rečiau. Kartais būna ir 20-mečių, bet jie neturi tiek pinigų.

O neateina dviese į vieną masažą?

– Būna, kad klientas nori vienos merginos, o jie būna dviese. Tada yra mokama dvigubai. Bet jei  atsisakai – gerbiu tavo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– O jei ateis pažįstamas? Juk Lietuva – mažas kraštas...

– O iš kurio tu miesto?

– Aš iš Šiaulių.

– Tai žinai, kokia čia tikimybė sutikti ką nors pažįstama? Tokia pat, kad lėktuvas šiandien nukris tau ant galvos. Kitos panos dirba savame rajone, kuriame užaugusios. Ir per visą tą laiką, porą metų, yra tik keletą kartų atėję pažįstami.

– Sugundėte tokia didele alga. Ar aš tikrai tiek užsidirbčiau?

– Taip, viskas priklauso nuo tavęs. Jei nori – dirbi keturiolika valandų, tuomet užsidirbsi labai daug. Kažin, ar prezidentė tiek uždirba. Jei gerai atrodai, daug dirbsi ir užsidirbsi.

REKLAMA

Esu net Šiaulių grožio konkurse dalyvavusi.

– Šaunu tada. Nuo kada norėtum pradėti, jei viskas tinka?

Nežinau, turiu susitvarkyti mokslus universitete, reikia apmokėti paskolą už studijas, bijau, kad išmes, nes tėvai negali padėti, labai reikia pinigėlių...

– Vilniuje – dauguma studenčių tuo užsiima, nieko keisto čia.

– O koks yra atsiskaitymas už darbą?

– Kaip norėsi. Kartą į mėnesį, du kartus ar kiekvieną dieną. Bet supranti, jei kiekvieną dieną imsi, greitai ir išleisi. Siūlyčiau imti kas savaitę. Būtų geriau ir tau, ir paprasčiau skaičiuoti.

REKLAMA

– Kiek aš gaučiau už vieną masažą?

– Šiaip priklauso nuo žmogaus, nes ateina žmonių, grįžusių iš užsienio. Tuomet kaina aukštesnė. Kiti nori ko nors ypatingo – šiurkštaus elgesio, kaip elgiamasi su vergais, pamušti juos ar dar ko nors. Tada jau kaina išauga, bet šiaip 200 litų yra mažiausiai. Tai 100 litų tau.

–O erotinius drabužėlius jūs parūpinate?

Ne, čia jau tavo reikalas rūpintis drabužėliais, parfumerija. Mes renkame geriausią mėnesio darbuotoją, kuri turėjo daugiausia klientų, suteikiame jai paskatinančią dovanėlę: vizitą į grožio ar masažo saloną. Čia pasilepinimo dovanėlė tai, kuri daugiausia uždirba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Ar galima atsisakyti tam tikrų sekso rūšių? Oralinio, analinio sekso...

– Žinoma. Tu pasakai savo sąlygas. Tačiau kuo daugiau sąlygų tu turi, tuo mažiau klientų tau atitenka. Klientai yra reiklūs.

– O kaip kitos pas jus dirbančios merginos? Ar jos gerai jaučiasi?

– Normaliai. Jei fotografuojasi, tai veido nededame į internetą, turi matytis figūra, kūnas seksualiai atrodyti. Niekas iš pažįstamų, iš artimųjų net nežino, kad jos dirba čia. Yra dvi merginos, kurios turi vyrus ir jie nieko nežino. Jos atseit išeina į darbą, dienos metu dirba, o vakare grįžta namo po darbo.

REKLAMA

– Koks yra darbo grafikas? Ar galima turėti laisvus savaitgalius?

– Grafikas toks, kokio pati nori. Gali turėti laisvus savaitgalius, bet savaitgaliais būna daugiau darbo. Jei labai nori, gali išsijungti telefoną ir važiuoti pasilsėti. Viskas priklauso nuo tavęs.

– Jei aš pas jus padirbsiu ir sugalvosiu mesti šį darbą, ar paskui neturėsiu problemų?

– Šiame versle nėra jokios prievartos. Ji buvo prieš dvidešimt metų, kai išveždavo į užsienį, atimdavo pasus. Dabar tokių dalykų nebėra, praeitas etapas. Viskas savo noru, aš gerbiu tavo nuomonę. Jei kas nors nepatinka, tiesiai šviesiai pasakai – ir gražiuoju išsiskiriam. Atsiras kita į tavo vietą, jei tu nenorėsi.

REKLAMA

– O kaip dėl policijos? Ar už tokią veiklą yra baudžiama?

– Tai įvyksta labai retai, pati matai, kas vyksta internete. Jeigu jie norėtų ką nors padaryti, sulaikytų. Įlįsk į skelbiu.lt pažintis, pažiūrėk, kas ten dedasi. Panos ten tiesiogiai parsidavinėja, prašo pinigų už tai, ir niekas jų nebaudžia. Bet jei taip ir nutinka,  gali skirti 100 litų baudos, jei graudžiai paverkšleni ir pasakai, kad neturėjai kitos išeities, nieko nepildo, atleidžia ir pasigaili. Turiu vieną draugą, kuris pažįsta tokį komisarą, tai galvoju, kad su juo reikėtų „pramušti kelius“ ir jis praneštų, kada vyksta kokie nors reidai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų