REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Daugeliui astrologija atrodo labai neapibrėžta, ir subjektyvia nuomone bei išgalvota informacija paremta sritis. Iš tiesų tai labai tikslus skaičių ir grafikų mokslas“,pasakojo astrologė Lilija.

„Daugeliui astrologija atrodo labai neapibrėžta, ir subjektyvia nuomone bei išgalvota informacija paremta sritis. Iš tiesų tai labai tikslus skaičių ir grafikų mokslas“,pasakojo astrologė Lilija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lilija neslėpė, kad šiai sistemai perprasti reikia atiduoti daug jėgų ir laiko. „Norint visa tai sužinoti, reikia tiksliai pasakyti savo gimimo  datą. Kuo tiksliau, tuo geriau! Remdamasis šiais duomenimis, astrologas nupiešia astrologinį žemėlapį. Panašiai kaip įprastame žemėlapyje nurodę koordinates (ilgumą, platumą) surandate reikiamą objektą, taip pagal gimimo datą žemėlapyje „suranda“ jus ir, matydamas planetų išsidėstymą, gali nusakyti ateities prognozes, papasakoti apie jūsų  verslo vystymosi perspektyvas“, – pasakojo astrologė.

REKLAMA

„Pagal planetų išsidėstymą galima papasakoti ne tik apie  jus, bet ir pažvelgti į ateitį, ką reikėtų keist, norint išvengti klaidų. Remdamasi anksčiau išdėstyta informacija pateiksiu, kas artimiausioje ateityje laukia žinomų pramogų verslo atstovių: Jazzu, Mios ir Atlantos“, –pasakoja minėta astrologė.

 

Pjesės Jazzu (nuotr. Fotodiena.lt)

 

"Justė Arlauskaitė-Jazzu – jauna, tačiau sparčiai kylanti vokalistė, turinti puikius duomenis pasiekti muzikoje didelio pripažinimo. Kaip rodo jos asmeninis horoskopas, ji daug koncertuos užsienyje. Didysis jos scenos pripažinimas bus po dešimties metų. Atsižvelgiant į tai, kad jos populiarumas spačiai auga, reikia įsivaizduoti, koks jis bus ateityje

ne tik Lietuvoje, bet užsienyje, jeigu ji eis šiuo keliu", – atskleidė Lilija.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė Mia (nuotr. Fotodiena.lt/Ievos Budzeikaitės)Dainininkė Mia (nuotr. Fotodiena.lt/Ievos Budzeikaitės)

Astrologė pasakojo, kad Vilijai Pilibaitytei–Mijai šie ir ateinatys metai labai palankūs kūrybai: „Mia turėtų koncertuoti užsienio scenose, ji pati nustebtų, kokią didelę auditoriją jai pavyktų sutraukti į koncertus.“ Niekam ne paslaptis, kad Mios asmeninis gyvenimas vienu periodu itin buvo aptarinėjamas asmeninėje spaudoje, tačiau astrologė tikina, kad per ateinančius tris metus dainininkės asmeninis gyvenimas bus vis sunkiau prieinamas spaudai.

E. Puidokaitė-Atlanta (nuotr. Gamintojo)E. Puidokaitė-Atlanta (nuotr. Gamintojo)

Elenai Puidokaitei-Atlantai gerai žinomai daininkei Lietuvoje, pastarieji dveji metai  buvo gana įtemti, daug jėgų ir laiko atėmė  mokslai Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. "Nuo šių metų antrosios pusės Atlanta turėtų

dažniau  džiuginti savo pasirodymais gerbėjus. Ateinantys metai jai kaip daininkei bus gana perspektyvūs. Asmeniniame gyvenime per ateinančius trejus metus Atlantos laukia malonios permainos", – tikino astrologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų