REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 14 d. įsisiautėjus auksiniam rudeniui į Lietuvą atvyksta viso pasaulio šokių aikštelių sprogdintojas – Krafty Kuts. Šis breaks muzikos virtuozas legendiniame Vilniaus bunkeryje, pažymėtame gerai žinomu „G“ logotipu, lankysis jau trečią kartą. Jam talkins Lietuvos breaks lyderiai Moodbase, Sonik, Albert The Hook ir jų kolega iš kaimyninės Baltarusijos – Eli Crust.

REKLAMA
REKLAMA

Penkiolika metų scenoje ir neabejotina lyderystė

Kažkada metęs darbą įrašų parduotuvėje ir nuo 1996-ųjų pasinėręs į muzikos kūrimą, Krafty Kuts susirinko krūvą „Breakspoll“ apdovanojimų kaip geriausias breaks didžėjus, išleido dešimtis singlų, remiksavo „Justice“, „Hot Chip“ ir net „Röyksopp“ kūrybą. Nustebinęs visus savo albumais ir miksais jis tapo breaks scenos lyderiu, o žurnalo „DJMag“ geriausių didžėjų sąraše pradėjo puikuotis ir jo vardas. Plačiai pasklidę jo neįtikėtinų gabumų įvertinimai pritraukė net „Coca-Cola“ ir „Sony Playstation“ kompanijų bei kultinio režisieriaus Guy Ritchie dėmesį, visi prašė Krafty Kuts sukurti jiems muziką.

REKLAMA

2011 metus ypatingai audringai leidžiantis didžėjus šiemet grojo beveik visuose didžiausiuose pasauliniuose festivaliuose. Dėka išskirtinio gebėjimo pamatyti ir savo renkama muzika paliesti kiekvieną esantį vakarėlyje ar festivalyje, Krafty Kuts jau yra įpratęs šokdinti šėlstančias dešimt tūkstantines minias. Savo nepakartojamų pasirodymų metu Krafty Kuts peržengia bet kokias muzikinių stilių ribas ir panardina visus į breaks, electro, dubstep, drum'n'bass ir net hip hop.Leidybinės kompanijos naktis

REKLAMA
REKLAMA

Artėjanti naktis su nepakartojamu misteriu Krafty pasipuošusi „Finger Lickin'“ leidybinės kompanijos pavadinimu. Tarp galybės visoje elektroninės muzikos planetoje egzistuojančių nepriklausomų leidybinių kompanijų tik keletas iš jų gali didžiuotis šimto tūkstančių plokštelių kopijų pardavimais išleidus vos 20 singlų. Tokie yra „Finger Lickin'“ muzikos namai! Juose išsileido visa breaks muzikos grietinėlė su Krafty Kuts priešakyje, tarp jų tokie scenos didvyriai, kaip „Plumb DJs“, A Skillz, „Drumattic Twins“. Šios leidybinės kompanijos muzika susilaukė dėmesio ir su malonumu buvo grojama tokių šokių muzikos sunkiasvorių, kaip Pete Tong, Fatboy Slim, Seb Fontaine,“The Freestylers“, Artful Dodger, Adam Freeland, Tall Paul ir net Sasha! Išleistų plokštelių kopijos galiausiai atsidūrė beveik pas kiekvieną dėmesio vertą didžėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Finger Lickin'“ su malonumu dalinasi savo pavadinimu su muzikiniu bunkeriu „G“ ir kartu džiaugiasi trečią kartą čia atvykstančiu Krafty Kuts, kuris ir vėl daro išimtį mūsų mažai rave valstybei. Leidyklos įkūrėjai, dar žinomi kaip „Soul Of Man“, perspėja: „Būkite pasiruošę – jis ir vėl atvažiuoja su energijos lavinai prilygstančiu pasirodymu“. Lietuvos breaks scenos lyderis, didžėjus ir prodiuseris Moodbase labai artimai bendradarbiauja su „Finger Lickin'“ muzikos namais ir džiaugiasi, kad Lietuvos šokių aikštelių mylėtojai vėl turės galimybę išvysti ir išgirsti Krafty Kuts: „Jis yra mano visų laikų favoritas, įkvėpėjas ir etalonas. Krafty Kuts yra tas, iš kurio turi mokytis kiekvienas didžėjus.“

Neprognozuojamas energijos užtaisas klube „G“ spalio 14 dieną su gyva breaks legenda – Krafty Kuts.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų