REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkę Ievą Narkutę retas kuris tautietis atpažįsta gatvėje, tačiau jos daina „Raudoni vakarai“ jau žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Nuoširdus, patriotiškas jos kūrinys svetainėje „Youtube“ jau perklausytas apie 370 tūkst. kartų. Prieš metus šią dainą savo pasirodymui rusų TV megaprojekte „Ledas ir liepsna“ panaudojo aktorė Agnė Ditkovskytė, šiame šou šokusi ant ledo kartu su Povilu Vanagu. Dabar ši daina iki ašarų graudina filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA

Bardės Ievos Narkutės puikiam balsui ir prasmingai kūrybai nelieka abejingi ir Lietuvos muzikos vilkai – savo simpatijas Ievai išsakė ne tik dainininkas ir muzikantas Mantas Jankavičius, bet ir muzikos pasaulio senbuvis Marijonas Mikutavičius. Negana to, garsusis atlikėjas M.Mikutavičius dainuojamąją poeziją kuriančią ir dainuojančią Ievą drauge ir jos grupę pakvietė tapti spalio mėnesį  Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje vyksiančių akustinių koncertų turo dalimi. Jaunosios kartos atlikėjai su savo grupe teks garbinga „pareiga“ – pradėti artėjančius itin populiaraus dainininko koncertus. Tokio pasitikėjimo ir įvertinimo Ievai Narkutei galėtų pavydėti daugelis scenos kolegų.

Šiuo metu Ieva su savo grupe intensyviai ruošiasi ir savo soliniam koncertui, kurį ketina surengti lapkričio 14 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų