Ne tik žuvies mėgėjams.

Jums reikės:


  • 600 gr bulvių

  • 70 gr fermentinio sūrio

  • 400 gr pangasijų filė

  • 1 vnt raudonos saldžiosios paprikos

  • 3 vnt vidutinio dydžio svogūnų

  • malti pipirai

  • druska

  • žalumynai

  • aliejus


Paruošimas:

Bulves smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, apšlakstom aliejumi ir dedam į skardą, ant viršaus dedam ploną sluoksnį smulkiai pjaustytų svogūnų(galima pakepinti), sluoksnį pabarstytos prieskoniais žuvies(galima naudoti mėgstamą žuvį), sluoksnį pjaustytos saldžios paprikos, viską uždengiame folija (dar geriau būtų turėti indą su dangčiu) ir kepame 200 laipsnių orkaitėj apie 40 minučių, tada nuimame foliją, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar dedame į orkaitę, kol viršus gražiai paruduos


Rašyti komentarą...
c
cipas
2011-02-19 19:24:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
Gardumėlis.
Atsakyti
0

e
ewasa
2011-02-20 23:18:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
labai paprasta ir sveika. tik rweikia gera zuvi pirkti, o ne kokia pasvinkusia
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų