Ir vietoj užkandžio, ir karštajam patiekalui.

Jums reikės:


  • Aliejus kepimui

  • 2 skiltelės česnako

  • 100 gr fermentinio sūrio

  • 100 gr maltos mėsos

  • Morka

  • Petražolės

  • 20 vnt pievagrybių

  • Pipirai ir druska

  • 2 šaukštai pomidorų padažo

  • Svogūnas


Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.


Rašyti komentarą...
c
cipas
2011-02-17 17:29:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
Užkandžiams pats tas.
Atsakyti
0

e
ewasa
2011-02-20 23:25:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
skaniau butu s usvieziais baravykiukais ar voveruskomis
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų