REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ir vietoj užkandžio, ir karštajam patiekalui.

Jums reikės:


  • Aliejus kepimui

  • 2 skiltelės česnako

  • 100 gr fermentinio sūrio

  • 100 gr maltos mėsos

  • Morka

  • Petražolės

  • 20 vnt pievagrybių

  • Pipirai ir druska

  • 2 šaukštai pomidorų padažo

  • Svogūnas


Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų