• Bulvės, 4 vienetai

  • Morkos, 1 vienetas

  • Voveraitės, 100 gramų

  • Kiaušiniai, 2 vienetai

  • Grietinė, liesesnė, 1 stiklinė

  • Sultinys, 1 stiklinė

  • Mėsa, 200 gramų

  • Pomidorai, 2 vienetai


Gaminimas:

Bulves supjaustome kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu  pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papjaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galite ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais supjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietine ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.


Rašyti komentarą...
a
a
2010-10-29 10:33:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
niam niam kaip skanu, jau pilvas pradėjo gurgti
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų