REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jennifer Aniston, nors ir negali pasigirti sėkmingai besiklostančiu asmeniniu gyvenimu, tačiau įvairiausių garbingų apdovanojimų jai nestinga. Šiemet aktorė žurnalo „People“ išrinkta pačia stilingiausia!

REKLAMA
REKLAMA

Kasmetiniame stilingiausiųjų įžymybių dešimtuke J. Aniston atsiduria jau nebe pirmą kartą. Anot sąrašo sudarytojų, 41 m moteris savo kuklia elegancija nustelbia visas šalia pasirodančias žvaigždes.

REKLAMA

Antrojoje vietoje liko ekscentriškoji Rihanna. Kaip teigiama, mergina raudonajam kilimui tinkančią ivaizdį puikiai sugeba perkelti ir į kasdienį stilių.

Rihanna (SCANPIXnuotr.)Rihanna (SCANPIX nuotr.)

Pagyrų sulaukė ir aktorė Jessica Alba, likusi trečioje vietoje. Tikinama, jog aktorė – vienas iš sėkmingų pavyzdžių, kaip reikia derinti prabangų ir kasdienį valiūkišką stilių.

Jessica Alba (SCANPIXnuotr.)Jessica Alba (SCANPIX nuotr.)

Televizijos serialo „Glee“ žvaigždė Lea Michelle (4), pasak žurnalo „People“, sugeba išreikšti eleganciją pakankamai kukliomis pastangomis.

REKLAMA
REKLAMA

Lea Michele (SCANPIXnuotr.)Lea Michele (SCANPIX nuotr.)

Ttikinama, jog Zoe Saldana (5) buvo šių metų raudonojo kilimo žvaigždė, pasirodžiusi su įpūdingiausiomis aukštosios mados suknelėmis.

Zoe Saldana (SCANPIXnuotr.)Zoe Saldana (SCANPIX nuotr.)

Buvo įvertintas ir avantgardinis Gwen Stefani (6) stilius. Pasak vertintojų, jos „pankiška“ išvaizda sugeba stebinti ir moteriškumu bei seksualumu.

Gwen Stefani (SCANPIXnuotr.)Gwen Stefani (SCANPIX nuotr.)

Būsimoji karališkosios britų šeimos narė Kate Middleton (7) puikiai atspindi rafinuotą anglišką stilių. Kodėl šios damos dar vis neveda princas Williamas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate Middleton (SCANPIXnuotr.)Kate Middleton (SCANPIX nuotr.)

Aktorė Rachel Bilson (8) įvertinta už gebėjimą kiekvieną dieną, be stilistų pagalbos, pasirodyti elegantiškai. Net jei derinami suplyšę džinsai ir elegantiški aukštakulniai.

Rachel Wilson (SCANPIXnuotr.)Rachel Bilson (SCANPIX nuotr.)

Realybės šou išgarsėjusi Olivia Palermo (9) savo gerbėjus stebina subtiliu stiliaus pojūčiu, kas kartą demonstruodama itin dailius apdarus.

Olivia Palermo (SCANPIXnuotr.)Olivia Palermo (SCANPIX nuotr.)

Buvusi manekenė Diane Kruger (10) į sąrašą įtrauktą už kitokį stiliaus supratimą. Šįkart vertinamas ne patogumas, o ekstravagantiška ir, dažnai, „nedėvima mada“.

Diane Kruger (SCANPIXnuotr.)Diane Kruger (SCANPIX nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų