REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelas Jacksonas nori, kad BBC atsiprašytų po to, kai du radijo stoties „Radio 4“ laidos vedėjai palygino jį su IRA („Airijos respublikonų armija“).

REKLAMA
REKLAMA

Komikai Steve‘as Puntas ir Hugh Dennisas laidoje „The Now Show“ kalbėdami apie Šiaurės Airijos problemas, popkaralių bei teroristinę grupuotę įvardino kaip „80-ųjų įžymybes“.

REKLAMA

M.Jacksono pasipiktinimą sukėlusi frazė nuskambėjo taip: „Nežinau, kokios 80-ųjų įžymybės sugrįžimo aš mažiau laukiau - Michaelo Jacksono ar IRA“.

Vėliau radijo laidos turinys buvo perteiktas ir BBC tinklapyje: „Steve‘as Puntas ir Hugh Dennis‘as kalba apie nepageidaujamų Michaelo Jacksono ir IRA sugrįžimą į Britaniją“.

Ši laida eteryje pasirodė praėjus vos šešioms dienoms po to, kai Šiaurės Airijoje IRA teroristai nužudė du britų karius.

REKLAMA
REKLAMA

Popžvaigždei toks juokelis pasirodė įžeidžiantis.

„Michaelą šis pokštas papiktino. Tikrai nėra skoninga lyginti jį su šaltakraujiškais žudikais. Tai pasibjaurėtinas juokelis“, - sakė šaltinis dienraščiui „Mirror“.

BBC dėl šios laidos sulaukė ir pasipiktinusių klausytojų laiškų bei atsiliepimų internete.

Jacksonas savo nusiskundimą išsakė kompanijai „AEG Live“, besirūpinančiai dainininko sugrįžimo koncertų Londone pristatymu, dabar svarstoma galimybė BBC nusiųsti oficialų skundą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų