REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus kiekvienam renginiui, kuriame dalyvauja būrys Holivudo žvaigždžių, pasipila mados ir stiliaus kritikų pastabos: štai ši įžymybė spindėjo kaip pridera, o ši atrodė visai neįspūdingai.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietijos leidinio „Bunte“ mados kritikai taip pat išsakė savo nuomonę apie „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijose dalyvavusias įžymybes.

REKLAMA

Šių žvaigždžių šukuosenos jų nesužavėjo.

Paukščio lizdas


Renee Zellweger „garbanų bokštas“ prabanga nedvelkia: bangos atrodo pernelyg negyvai, o galutinis rezultatas – gana padrikas.

Mergaitė ant banglentės

Jau po praeitos „Oskarų“ teikimo ceremonijos Cameron Diaz susilaukė griežtos kritikos dėl nesutvarkytų plaukų. Atrodo, kad ir ruošdamasi „Auksiniams gaubliams“ ji neturėjo jokio noro pasistengti dėl savo išvaizdos.

REKLAMA
REKLAMA

Trūko laiko?

Savaime suprantama, kad šešių vaikų motinai sunku rasti laiko nueiti pas kirpėją. Vis dėlto gražioji Holivudo moteris „Auksinių gaublių“ ceremonijai galėjo labiau pasiruošti.

Tiesiog padrika

...yra dviejų „Auksinių gaublių“ laimėtojos Kate Winslet „kriauklė“.





Šiurpu

Nors JAV aktorius Mickey Rourke ir yra pasidaręs daugybę plastinių operacijų, viską sugadina jo šukuosena.





Iškritusi iš lovos

Atrodo, kad JAV televizijos žvaigždė Blake Lively vos nepražiopsojo „Auksinių gaublių“ apdovanojimų, todėl ir tinkamai pasiruošti jau nebuvo kada. Vis dėlto einant į tokį renginį šukuosena turėtų būti prašmatnesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Snieguolė

Sniego baltumo oda, kraujo raudonumo lūpos ir juodi kaip anglis plaukai - Anne Hathaway atrodo lyg Snieguolė iš pasakos.





Senamadiška

Holivudo žvaigždė Maggie Gyllenhaal su savo glotnia „kriauklės“ šukuosena taip pat nežėri.

Dar viena kriauklė


Karštoji Megan Fox, kaip ir daugelis jos kolegių, nepagailėjo šukuosenai gelio ir rinkosi jau tradicine tapusią „kriauklę“. Bei taip pat įprastą natūralų makiažą.

Nuotraukos: „News Bridgepix“, REUTERS/Scanpix

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų