REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis Andriaus Mamontovo koncertinio turo, skirto pristatyti albumą „Geltona, žalia, raudona“, koncertas vyks virtualioje „Second Life“ erdvėje – Lietuvos formos saloje, kurią sukūrė telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“. Tai pirmasis lietuviškas koncertas „Second Life“ erdvėje.

REKLAMA
REKLAMA


Videoreportažas iš A. Mamontovo albumo pristatymo straipsnio pabaigoje.

„Tai bus ne tik virtualus koncertas, bet ir pokalbis, taip pat ir su žmonėmis, gyvenančiais ne Lietuvoje. Man įdomios visos naujovės, kurias mums gali suteikti šiandienos technologijos“, - sakė A. Mamontovas. Lietuvos formos „Omnitel“ sala „Second Life“ buvo įkurta praėjusių metų pabaigoje ir jau per pirmąsias savaites tapo viso pasaulio lietuvių pamėgta vieta.

REKLAMA

Koncertas jau šiandien 20 valandą. „Omnitel“ salą “Second Life” galima rasti šiuo adresu. 

A. Mamontovas savo albumo „Geltona, žalia, raudona“ neplatins tradiciniu būdu. Albumo kompaktinis diskas arba el. versija bus padovanota apie 600 tūkst. „Omnitel“ bendruomenės narių – „Omni ID“ turėtojų, kiti galės jį įsigyti dainininko koncertuose bei internete, www.sp.lt/muzika. Originaliai platinamas „Geltona, žalia, raudona“ pretenduoja tapti albumu, išplatintu didžiausiu tiražu visų laikų lietuviškos muzikos istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

2003 metais sukurtas trimatis „Second Life“ pasaulis per trejus metus patyrė didžiulį populiarumo šuolį, jo vartotojų skaičius pernai pasiekė 10 milijonų. Šiame virtualiame pasaulyje galima rasti moderniausių valstybių ir kompanijų atstovybių, jame yra koncertavusi roko grupė „U2“, popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake‘as, „Fatboy Slim“ ir kitos pasaulinio garso žvaigždės.










REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų