REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kelis metus gražuolis Stefanas Pierre’as Tomlinas gali puikuotis geidžiamiausio „Tinder“ vaikino etikete. Vis dėlto panašu, kad dabar daugumai merginų apie jį beliks tik pasvajoti – Stefanas ir vėl rado meilę.

Jau kelis metus gražuolis Stefanas Pierre’as Tomlinas gali puikuotis geidžiamiausio „Tinder“ vaikino etikete. Vis dėlto panašu, kad dabar daugumai merginų apie jį beliks tik pasvajoti – Stefanas ir vėl rado meilę.

REKLAMA

Negana to, pasirodo, kad jo išrinktoji – lietuvė.

Kaip praneša dailymail.co.uk, Stefanas užmezgė romaną su manekene Egle Damulyte, geriu žinoma kaip Damu.

Ir nors galėtų atrodyti, kad populiariausias „Tinder“ vaikinas galėtų rasti antrąją pusę tik čia, realybė kitokia – su Egle jiedu susipažino realybėje.

Stefanas ir Eglė susipažino prieš 2 metus, tačiau tuo metu jų santykiai buvo tik profesionalūs. Galiausiai praėjusiais metais Stefanas išdrįso pakviesti gražuolę Eglę į pasimatymą, tad pirmasis jų pasimatymas įvyko dar pirmojo karantino metu, birželį.

Tad nors kai kurie teigia, kad karantinas – ne pats geriausias laikas meilei, jiedu įrodė priešingai – pora netgi kartu apsigyveno Londone.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dar kovo mėnesį Stefaną buvo galima rasti „Tinder“. Deja, nieko čia neradęs, jis nuleido rankas. Todėl nors ir turi populiariausio šios susitikinėjimo programėlės vaikino titulą, iš tiesų jam labiausiai patinka susipažinti gyvai, arba, kaip sako jis pats, „senamdiškai“.

REKLAMA

Anksčiau Stefanas susitikinėjo su garsenybėmis – „X faktoriaus“ žvaigžde Natasha Boon ir „Big Brothers“ žvaigžde Aisleyne Horgan-Wallace.

O štai apie dabartinę savo mylimąją Stefanas atsiliepia tik pačiais gražiausiais žodžiais. „Ji nuostabi ir išore, ir vidumi, tad man labai pasisekė. Labai gerai jaučiuosi šiuose santykiuose“, – sakė jis.

Taip pat pora turi jau nemažai planų. „Su Damu matau šviesią ateitį. Mes norėtume persikelti gyventi į kitą šalį ar kaip modeliai keliauti po pasaulį, kai tai tik bus įmanoma“, – sakė Stefanas.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors pats laimę rado kitur, Stefanas kitiems rekomenduoja nenuleisti rankų ir ieškoti savo antrosios pusės pažinčių programėlėse. 

„Prieš „Tinder“ nieko neturiu – tai padeda psichikai, kadangi per karantiną galite su kažkuo pasikalbėti. Tačiau jei jau ilgai kažkuo žavitės, dabar taip pat geras metas tą žmogu užkalbinti virtualiai, kadangi yra daug lasivo laiko“, – teigė jis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad užsienio žiniasklaidoje nemažai buvo rašyta ir apie praėjusius Stefano santykius.

Vaikinas išgarsėjo dar 2017-aisiais, kai paaiškėjo, kad net 14,6 tūkst. moterų pasirinko jį programėlėje „Tinder“. Tiesa, savo mylimąja Natashą Stefanas taip pat rado ne internete – jiedu susipažino per bendrus draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai išsiskyrė su Natasha, jis ir vėl buvo sugrižęs į „Tinder“ programėlę. Tiesa, prieš sutikdamas Natashą jis čia tikros meilės ieškojo net 5 metus.

„Dabar aš ir vėl vienišas, kai aš ir mano buvusioji nusprendėme, kad mūsų santykiai paprasčiausiai niekur neveda. Mes daug pykdavomės ir konfliktuodavome – supratome, kad tiesiog esame pernelyg skirtingi. Dabar tenoriu ir vėl būti savimi, atgauti savo erdvę“, – sakė vyras.

Stefanas aiškino, kad nėra priežasties, kodėl jis ir vėl negalėtų naudotis „Tinder“. „Bandysiu rasti vieną sėkmingą merginą. Būtų šaunu, jei viskas ir vėl būtų taip pat, nes anksčiau bendravau su daug skirtingų žmonių ir eidavau į pasimatymus – buvo išties šaunu. Manau, kad greit grįšiu, tačiau nemanau, kad iškart, nes su savo „eks“ gyvenau 6 mėnesius – nėra taip paprasta viską baigti“, – pridėjo jis.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidai Stefanas pasakojo, kad Natashą jis sutiko viename renginyje balandžio mėnesį, o po kelių pasimatymų abu suprato, kad tai – meilė. „Jaučiau drugelius pilve, tačiau tai, kad ji prie viešumos įpratusi dainininkė, mane vertė jaustis nepatogiai“, – pasakojo vaikinas.

Tiesa, ne vienam užkliuvo tai, kad anksčiau vaikinas visus viešai mokydavo, kad tokios programėlės kaip „Tinder“, yra geriausia vieta rasti meilę, o štai pats ją netikėtai rado visai kitur.

„Pažinčių programėlės išties veikia. Tačiau aš niekuomet nemaniau, kad kažką tokio, kaip ji, sutiksiu realybėje. Niekada nebuvau tikras, ar patinku žmonėms dėl to, koks esu iš tiesų, ar todėl, kad mane išgarsino „Tinder“, – savo baimėmis dalijosi jis.

REKLAMA

Stefanas tikino, kad jo ir Natashos santykiai buvo puikūs todėl, kad jie sukosi toje pačioje pramogų industrijoje, todėl vienas kito nepavydėjo.

„Ji viską supranta. Socialiniai tinklai santykiuose daro daug žalos, o mano buvusios merginos to nesuprato“ , – sakė jis pridėdamas, kad su Natasha – viskas kitaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų