REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį vakare įvyko pirmoji nacionalinės Eurovizijos atrankos „Pabandom iš naujo!“ laida ir paaiškėjo pirmieji penki dalyviai.

Šeštadienį vakare įvyko pirmoji nacionalinės Eurovizijos atrankos „Pabandom iš naujo!“ laida ir paaiškėjo pirmieji penki dalyviai.

REKLAMA

Į penketuką nepatekusi grupės „Black Spikes“ narė Indrė Launikonytė sunkiai susitaikė su pralaimėjimu ir „pasiuntė“ komisijos narę, atlikėją Ievą Narkutę.

Po tiesioginės transliacijos mergina instagrame pasidalijo nuotrauka, o po ja brūkštelėjo: „Ačiū visiems už tokį palaikymą! Plačiau – postas rytoj! O tu, Narkute, eik n*.“

Pyktį merginai sukėlė kartūs komisijos narės komentarai. Po trankaus grupės „Black Spikes“ pasirodymo I.Narkutė prisipažino, kad nėra tokio žanro mėgėja. 

„Tai visiškai ne mano žanras. Laukiau cinkelio, netikėtumo. Bet turbūt visada bus šito žanro gerbėjų. Ta agresija, juodi nagai... Bijočiau sutikti šias merginas LRT koridoriuose“, – po pasirodymo kalbėjo I.Narkutė.

REKLAMA
REKLAMA

Iškart po tiesioginės transliacijos I.Launikonytė sureagavo pasidalydama minėta nuotrauka. Tiesa, po kelių minučių mergina ištrynė tokį pasisakymą, tačiau jis vis dar sklando forumuose ir yra aptarinėjamas.

REKLAMA

Primename, kad po šeštadienio vykusių Eurovizijos atrankų, užvirė diskusiją ir apie konkursą pasisakė žymūs žmonės. Vienas jų - Lietuvos dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.

Šį kartą A. Pogrebnojus „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyvių negailėjo.

„Na, kaip matyt daugelis iš jūsų šiandien iš savo povandeninio laivo, per periskopą, įdėmiai pirmą „Eurovizijos“ atranką pažiūrėjau.

Nu joooo… šis konkursas jau visai į pradedančių atlikėjų mokyklos koncertėlį pavirto, jokios energijos, apie talentus net nekalbu, net mano laikais (kai komisijoj teko būti) vis tiek kažkokių nešlifuotų deimantukų pamatydavom ir kartais net būdavo juokinga ir labai linksma.

REKLAMA
REKLAMA

O dabartinės komisijos tai man nuoširdžiai gaila, nes jiems kaip kokiems kazlėkams po vasaros lietaus tenka aplink esančią gamta komentuoti: žiūrėk ežiukas prabėgo, kankorėžis gražus ant eglutės kabo...ir t.t.

Nors ir šiek tiek pikta…reiktų gal be gailesčio viską tiesiai pasakyti ir tuomet į sekančias atrankas, bet kas nesulėks ir karantininį šeštadienį man ir Jums ant ausies su savo dainuškom nelips ir beviltiškais įvaizdžiais svarbiausių, o gal net erotinių sapnų nedarkys!

Nieko nėra baisiau už entuziazmą be talento!

Gal tikrai nereikėjo tokiu metu jokių atrankų organizuoti, o tiesiog ramiai „The Roop“ išsiųsti, na, o dabar lieka tikėtis, kad jie ir taip laimės…to sau ir visiems palinkėsiu…“, – facebooke rašė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų