REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dorothy Herson (nuotr. facebook.com)

Kartais žmonės supranta, kad savo gyvenimus įsivaizduoja visai kitaip, nei iš tiesų juos gyvena, tačiau tik retam užtenka tiek drąsos, kad viską mestų ir pradėtų iš naujo.

4

Kartais žmonės supranta, kad savo gyvenimus įsivaizduoja visai kitaip, nei iš tiesų juos gyvena, tačiau tik retam užtenka tiek drąsos, kad viską mestų ir pradėtų iš naujo.

REKLAMA

Dorothy Herson išdrįso. Tiesa, ją ir dabar suprastų, tikriausiai, tikrai ne visi…

Dorothy dirbo puikioje advokatų firmoje Londone – apie šią karjerą ji visuomet svajojo. Iš tiesų, ji dirbo taip sunkiai, kad pakliuvo tarp vieno iš tūkstančio studentų, kurie gavo pakvietimus atlikti praktiką vienoje iš 10 geriausių pasaulio teisės firmų. Būdama 25 metų, ji jau uždirbdavo 101 tūkst. eurų per metus. 

Tiesa, tai buvo sunkus darbas. „Jau 7 valandą ryto būdavau darbe ir dirbdavau iki 9-os ar net 10-os valandos vakaro. Kartais net praleisdavau pietus“, – pripažino mergina.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau 20-metė, kuri girdėjo, kaip visos draugės pasakojo apie klubus, naujai sutiktus vaikinus, o aš visą laiką spoksodavau į kompiuterį. Tačiau nepaisant aš sau vis primindavau, kad tai yra tai, dėl ko aš stengiausi“, – sakė ji.

REKLAMA

Vis dėlto galiausiai toks sunkus darbas paveikė ir Dorothy sveiktą. „Praradau daug svorio. Ilgos darbo valandos reiškė, kad negaliu normaliai pavalgyti, o galiausiai tai paveikė ir mano psichinę sveikatą, nes labai stresavau. Galiausiai ir pats darbas ėmė atrodyti nebeįdomus“, – atskleidė užsienio žiniasklaidai ji.

Vis dėlto ji stengėsi ir toliau – netrukus susitaupė pinigų buto įnašui. Tačiau netrukus ji nusprendė viso to atsisakyti ir leistis į gyvenimo nuotykį. Mergina nuspirko laivą ir ėmė gyventi jame.

„Žinoma, žmonės galvojo, kad aš išprotėjau. Mano tėvai pyko, o draugai galvojo, kad man pasimaišė, kad išmetu tokią karjerą lyg niekur nieko ir imu gyventi senoje valtyje“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau mantai nerūpėjo. Jaučiausi taip, tarsi didelė našta būtų nukritusi nuo pečių. Visuomet buvau kiek impulsyvi“, – prisiminė mergina.

Tiesa, įsigijusi laivą ji turėjo nemažai ko išmokti, tačiau netrukus sutiko bendraminčių, kurie sutiko pagelbėti. 

Taip pat pasikeitė ir jos higienos suvokimas. Iš pradžių ji plaukus su šampūnu ir kondicioneriumi plaudavo kasdien, o dabar ji to nebedaro.

„Prireikė 6 mėnesių, kad tai pasiekčiau. Iš pradžių buvo siaubinga, o dabar plaukus plauku tik kartą per savaitę“, – sakė ji.

Taip pat ji naudoja drėgnas servetėles, o kai nėra stingdančiai šalta, maudosi ežeruoe. „Nemanau, kad nuo manęs sklinda blogos kvapas. Niekas niekuomet nėra to pasakęs“, – sakė ji.

Negana to, Dorothy netgi susirado vaikiną. Tiesa, kitaip nei jai, jam norėtųsi dažniau maudytis duše, todėl jis iš Dorothy laivo išsikrausto. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų