REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Steve'as Irwinas su šeima (nuotr. SCANPIX)

Garsiojo „Krokodikų medžiotojo“ Steve’o Irwino dukra Bindi išgyvena gražiausias akimirkas – mergina laukia šeimos pagausėjimo.

4

Garsiojo „Krokodikų medžiotojo“ Steve’o Irwino dukra Bindi išgyvena gražiausias akimirkas – mergina laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Pasinaudojusi proga Bindi nusprendė atkartoti vieną gražią akimirką ir šitaip pagerbti savo mirusį tėvą.

22 metų TV žvaigždė paprašė savo vyro Chandlerio Powello pagalbos ir atkartojo nuotrauką, kokią buvo padarę jos tėvai, kai jiedu laukėsi Bindi brolio. Nuotraukų koliažu vėliau mergina pasidalijo su savo 4,2 milijonais sekėjų. 

Originalioje nuotraukoje „Krokodilų medžiotojas“ Steve’as kartu su Bindi bučiavo nėščios merginos mamos – Terri – pilvą. Tuo metu moteris laukėsi sūnaus, Roberto, kuriam šiuo metu jau 17 metų.

„Atkūrėme labai ypatingą momentą. Trečias meilės trimestras“, – po koliažu brūkštelėjo Bindi. 

Bindi ir jos mylimasis Chandleris netrukus taps tėvais. Abiems tai – pirmas vaikelis. Apie tai, kad laukiasi, socialiniuose tinkluose mergina pranešė dar rugpjūtį. Jos mama tuo metu teigė, kad tėvas Steve’as ja labai didžiuotųsi.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Chandleris ir Bindi susižadėjo per jos 21-ąjį gimtadienį, o ir jų vestuvės tikrai nebuvo tradicinės. Bindi Irwin ir Chandleris Powellas nusprendė neignoruoti šiuo metu kone visame pasaulyje paskelbto karantino, todėl jų šventė buvo kiek kitokia, nei tikėjosi iš pradžių.

REKLAMA

21 metų mergina, ištekėjusi už savo ilgamečio vaikino, 23 metų Chandlerio, neslėpė, jog jiems teko priimti sunkų sprendimą ir į savo šventę nekviesti jokių žmonių. Todėl nors šventė iškelta Australijoje esančiame zoologijos sode, siekiant visus apsaugoti, čia nebuvo daugybės žmonių.

Likus vos kelioms valandoms iki vestuvių, ministras pirmininkas Scottas Morrisonas paskelbė, kad vestuvėms įsigalioja nauji reikalavimai, t.y. čia galima dalyvauti tik 5 žmonėms. 

Pasirodo, kad vestuvių metu buvo pagerbtas ir Bindi tėvas Steve’as, kuris žuvo prieš daugybę metų. Mergina atskleidė, kad vestuvių metu specialiai dėl jo buvo įžiebta žvakė. O štai užsienio žiniasklaidai ji papasakojo ir kur kas daugiau intriguojančių detalių – kokią užslėptą prasmę turi jos suknelė, ir kodėl kartu su mylimuoju Chandleriu Powellu ypatingai džiaugėsi vestuviniu tortu.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkdamasi savo vestuvinę suknelę, Bindi norėjo panašios į tą, kurią per savo vestuves 1992-aisiais vilkėjo jos mama. „Norėjau kažko labai panašaus, nes žavėjausi mamos suknele nuo tada, kai buvau labai mažytė. Kai man suėjo 12 metų, aš matuodavausi mamos suknelę ir man tai buvo labai labai ypatinga. Jai – daugiau nei 50 metų, nes ji būtent tiek yra mūsų šeimoje“, – sakė Bindi.

Deja, savo mamos suknelės per vestuves dėvėti ji negalėjo, mat ji buvo pernelyg sena net ir lyginimui. Dėl šios priežasties, pasitelkusi profesionalus, ji pabandė sukurti kažką labai panašaus. Suknelės rankovės buvo puoštos saulėgrąžomis, kurios jai „priminė tėtį“ bei faktą, kad jos tėvai – Steve’as ir Terri – visuomet važinėdavo po saulėgražų laukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad „Krokodilų medžiotojas“ Steve’as mirė būdamas 44 metų, 2006-aisiais. 

Kaip rašoma mirror.co.uk, Steve’as visuomet tikėjo, kad mirs ganėtinai jaunas. Būtent taip ir atsitiko, kai jį nemalonus likimas ištikro tada, kai jam tebuvo 44 metai. 

Kai raja jam įdūrė kelis kartus, Steve’as ramiai pažvelgė į visą tai įamžinusį operatorių bei draugą Justiną Lyonsą ir sušbibždėjo: „Aš mirštu“.

Trumpas gyvenimas buvo būtent tai, kuo Steve’as visuomet tikėjosi, o savo žmonai Terri kelis metus prieš tragediją buvo pasakęs, kad tikriausiai ir mirs darydamas tai, ką myli labiausiai. 

Tai vėliau patvirtino ir jo žmona, kuri po jo mirties liko augintio dviejų jų vaikų – dabar 22 metų Bindi ir 16-mečio Roberto.

REKLAMA

„Jis niekuomet negalvojo, kad turės ilgą gyvenimą. Jis visuomet jautė, kad jis bus trumpas“, – sakė ji.

Vis dėlto įdomu tai, kad prieš savo mirtį S. Irwinas jau kurį laiką svarstė apie tai, jog norėtų pabaigti savo be galo sėkmingą TV karjerą ir imti daugiau koncentruotis į šeimą, vaikus, kuriems tuo metu tebuvo 8 ir 3 metai.

„Prisimenu, kad jis man sakydavo, jog galvoja nebesifilmuoti, nori praleisti daugiau laiko su vaikais“, – sakė Terri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų