REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Anne Hathaway (nuotr. SCANPIX)

Aktorė Anne Hathaway per savo karjerą sukūrė daugybę žinomų vaidmenų ir tapo tikra žvaigžde, vis dėlto tik po tiek metų ji nusprendė gerbėjams pasakyti tiesą.

4

Aktorė Anne Hathaway per savo karjerą sukūrė daugybę žinomų vaidmenų ir tapo tikra žvaigžde, vis dėlto tik po tiek metų ji nusprendė gerbėjams pasakyti tiesą.

REKLAMA

Pasirodo, jie visą laiką ją vadino ne tikruoju savo vardu…

Hathaway suvaidino tokiuose filmuose, kaip „Princesės dienoraštis“, „Ir velnias dėvi Parada“, tačiau tik dabar nusprendė pranešti, jog negali pakęsti, kai ją vadina Anne.

Neseniai šou su Jimmy Fallonu ji atskleidė šią netikėtą detalę. „Visi mane vadinkite Annie. Prašau, vadinkite mane Annie“, – sakė aktorė.

Pasirodo, lemtinga klaida, dėl kurios gerbėjai iki šiol vadina ją kitaip, nutiko dar paauglystėje. „Kai man buvo 14 metų, fimavausi reklamoje ir turėjau gauti savo, kaip aktorės, kortelę. Jie paklausė, koks mano vardas ir man atrodė, kad Anne yra teisingas pasirinkimas, tačiau man nė į galvą nešovė, kad nuo tos akimirkos mane žmonės visą likusį gyvenimą vadins Anne“, – sakė ji.

„Vienintelis žmogus, kuris mane vadina Anne, yra mano mama, ir ji tai daro tik tada, kai tikrai labai stipriai ant manęs pyksta. Visuomet, kai pasirodau viešumoje ir kažkas pasako mano vardą, man atrodo, kad tie žmonės ketina ant manęs rėkti“, – prisipažino ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesa yra ta, kad niekas nesijaučia patogiai vadindamas mane „Anne“, niekuomet. Man tai netinka. Žmonės kreipiasi į mane „ponia H“, „Hath“, tad vadinkite mane bet kaip, tik ne Anne“, – galiausiai savo pokalbį užbaigė ji. 

REKLAMA

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai aktorė itin atvira su savo gerbėjais.  Prieš kelis metus „Ir velnias dėl Prada“ žvaigždė viešai paskelbė, kad negers nė lašo alkoholio, iki kol jos 3 metų sūnus Jonathanas taps pilnametis.

Tokį sprendimą aktorė priėmė ne šiaip sau – vieną dieną savo vaiką į darželį vežė pagiriota ir tuo metu ėmė svarstyti, kaip alkoholis veikia ją, kaip motiną. Taip pat ji pripažino, kad alkoholis veikė ir jos darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų