REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princas Harry ir Williamas (nuotr. SCANPIX)

Anksčiau buvę itin artimi, dabar jau kurį laiką princas Harry ir princas Williamas išgyvena didelių nesutarimų etapą. Užsienio žiniasklaida nuolat praneša apie jųdviejų nutolusius santykius ir nesibaigiančius ginčus.

4

Anksčiau buvę itin artimi, dabar jau kurį laiką princas Harry ir princas Williamas išgyvena didelių nesutarimų etapą. Užsienio žiniasklaida nuolat praneša apie jųdviejų nutolusius santykius ir nesibaigiančius ginčus.

REKLAMA

Vis dėlto, kaip praneša karališkosios šeimos ekspertai, pastaruoju metu situacija ima keistis.

Karališkosios šeimos ekspertė Katie Nicholl užsienio žiniasklaidą patikino, kad broliai ir vėl stengiasi suartėti.

„Jie kalbėjo telefonu per Kalėdas ir Naujuosius metus, Sasekso hercogai siuntė dovanas Kembridžo hercogams, ir atvirkščiai. Tai buvo proga, nors ir tik virtuali, per šiuos keistus ir chaotiškus metus šeimoms ir vėl suartėti“, – teigė K. Nicholl.

„Dabar viskas tarp Williamo ir Harry yra kiek geriau. Tačiau jei grįžtume metus atgal, tokiu pat metu pernai broliai vos kalbėjosi. Kai Williamas pasirodė Sandringham viršūnių susitikime, ant brolio jis labai pyko. Jis nė negalėjo eiti pietauti kartu su karaliene ir broliu. Jis ėjo tik į susitikimus, nes buvo labai nusivylęs broliu ir tuo, kaip jis su viskuo tvarkosi“, – pridėjo ekspertė.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad didžiausią nesutarimą tarp princų įplieskė Harry ir Meghan sprendimas atsisakyti karališkųjų pareigų. Kaip tąkart užsienio žiniasklaidai sakė artimi šeimos šaltiniai, „drama buvo labai bjauri ir intensyvi.“

REKLAMA

„Dabar jųdviejų santykiai kur kas geresni, nei buvo. Jie ėmė ne tik kalbėtis, bet ir daryti tai reguliariai. Per šventes iš tiesų nemažai pabendravo. Tačiau tarp jų – vandenynas, skirtingos laiko juostos… Abu broliai turi skirtingus gyvenimo kelius“, – sakė ekspertė.

Primename, kad lapkričio mėnesio pabaigoje žiniasklaidoje pasirodė liūdnos žinios – hercogienė Meghan Markle pripažino vasarą praradusi kūdikį. Moteris skaudžią savo patirtį aprašė atvirame laiške „New York Times“.

Vis dėlto panašu, kad sūnų auginanti pora ketina bandyti vaikelio susilaukti ir vėl.

Anot užsienio žiniasklaidos, pora skausmingus įvykius išgyveno ir kitaip nei kitos poros, savyje neužsisklendė – nusprendė pabandyti ir vėl.

REKLAMA
REKLAMA

„Harry buvo tikras ramstis Meghan persileidimo metu, ir atvirkščiai. Jie tapo netgi stipresni, nei buvo iki tol. Jie nori visa tai palikti praeityje ir pasistengti susilaukti antrojo vaikelio kuo įmanoma greičiau. Visa tai įrodė, kokie jie vienas kitam artimi“, – teigė artimas jų šaltinis.

Tiesa, šaltinis pridėjo ir tai, kad po to, kai Meghan pasidalijo savo patirtimi, jie sulaukė itin daug dėmesio iš žmonių – jie siuntė žinutes, rašė laiškus ranka ir elektroniniu būdu, tačiau visa tai karališkąją porą kiek išvargino. 

Primename, kad daugelis spėliojo, jog M. Markle ir princas Harry šiuo metu planuoja nėštumą, ir, pasirodo, jie neklydo, mat minėtas hercogienės persileidimas įvyko liepą, bekeliant savo pirmagimį sūnų Archie iš lovelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad visa tai itin stipriai paveikė hercogienę – ji netgi atsigulė į ligoninę Los Andžele, ir kasdien matė, kaip plyšta ją lankančio princo Harry širdis.

Moteris išsamiai papasakojo, kaip įvyko jos persileidimas, mat teigia, kad iškart suprato, jog kažkas yra ne taip. Pasirodo, kad pakeitusi sūnaus Archie sauskelnes, ji pajuto aštrų dūrį, ir netrukus parkrito ant žemės.

„Po kelių valandų, gulėjau ligoninės lovoje laikydama savo vyro ranką. Jaučiau ramybę jo delne ir pabučiavau jį, šlapią nuo mūsų abiejų ašarų. Žiūrėdama į šaltas baltas sienas galvojau, kaip mes nuo to išgysime“, – rašė hercogienė.

Hercogienė rašė, kad viskas nutiko vieną liepos mėnesio dieną, kuri iš pradžių atrodė tokia pati, kaip ir visos kitos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų