REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. Instagram)

Sausio 10-oji žinomai dainininkei bei vizažistei Oksanai Pikul-Jasaitienei – nepaprasta. Moteris ne tik švenčia savo 37-ąjį gimtadienį, bet ir prieš metus ji atvėrė pirmosios grožio studijos duris.

16

Sausio 10-oji žinomai dainininkei bei vizažistei Oksanai Pikul-Jasaitienei – nepaprasta. Moteris ne tik švenčia savo 37-ąjį gimtadienį, bet ir prieš metus ji atvėrė pirmosios grožio studijos duris.

REKLAMA

Moteris sulaukė daugybės sveikinimų ir dėmesio iš pačių mylimiausių žmonių.

„Mano gimtadienio rytas prasidėjo nuo ašarų – džiaugsmo ašarų“, – instagrame emocijomis dalijosi moteris.

Moteris džiaugėsi, kad sulaukė nemažai staigmenų ir gražiausių žinučių: „Pilna diena įspūdžių.“

Dvi gimtadienių pusės

Anksčiau Oksana yra pasakojusi, kad paprastai savo gimtadienius yra linkusi švęsti – išimtis buvo tik praėję metai. Tada moteris sąmoningai šios idėjos nusprendė atsisakyti, mat žinojo, jog netolimoje ateityje jai prireiks daugybės investicijų – ji neseniai buvo įsigijusi savo grožio studijos patalpas.

„Švęsti gimtadienius mėgstu – man tai malonu ir priimtina“, – atskleidė Oksana.

Žinoma moteris pridėjo, kad gimimo diena jai yra viena maloniausių dienų, kai sulaukia gausybės žinučių ir skambučių. 

REKLAMA
REKLAMA

„Kaskart atėjus gimtadieniui susimąstai ir apie tai, kad prabėgo ir dar vieni meteliai (juokiasi). Aišku, tie meteliai prideda ir brandos, malonumo, o kartu suvoki ir tai, kad laikas bėga beprotiškai greitai. Vaikai greitai auga, žiūri, jau ir naminis gyvūnėlis kelintus metus skaičiuoja (mūsiškis – net 18-metis)…“ – apie kitą šventės pusę prabilo O. Pikul-Jasaitienė.

REKLAMA

Vizažistė pridėjo, kad per gimtadienį susimąsto apie daugybę niuansų, tačiau kiekvienus metus stengiasi priimti pozityviai, su šypsena. 

„Žinoma, viskas priklauso ir nuo paties žmogaus, kas kaip nusiteikia ir ko iš to gyvenimo nori. Juk kiekvieno iš mūsų būdas yra skirtingas. Vieniems reikia ramybės, šeimyninės šilumos, kitiems – iššūkių. Kiekvienas iš mūsų „pasikrauname“ laba skirtingai. Aš per visus šiuos metus, investavusi daug savo jėgų ir minčių“, – kalbėjo Oksana.

Grožio salono metinės mininti atlikėja prisipažino, kad saloną iš pradžių galvojo atidaryti dar 2019-aisiais. „Iš tikrųjų, norėjau salono atidaryti gruodį, bet kadangi tai yra tikrai labai aktyvus mėnuo, pilnas darbų ir įvairių švenčių, nusprendžiau atidarymą perkelti į sausio mėnesį, kai viskas bus ramiau. Pamėginkite tą patį saksofonistą užsisakyti gruodį – nėra taip paprasta. O sausio mėnesį  viskas yra kiek laisviau“, – prieš metus kalbėjo Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto galiausiai O. Pikul-Jasaitienė nusprendė dvi šventes sujungti, ir į salono atidarymą VIP publiką pakviesti būtent per savo 36-ąjį gimtadienį.

„Pagalvojau, kodėl gi man tuo nepasinaudojus, ir nepadarius visko vienu ypu. Nors mama barėsi ir sakė, kad niekada negražu visas šventes sumesti į vieną vietą – reikia švęsti atskirai. Tačiau aš pagalvojau, kad geresnio gimtadienio, kai savo antrojo kūdikio – salono – atidarymo, aš sau šiais metais net ir nenumatyčiau. Visko – ir pinigų, ir minčių, ir idėjų, ir širdies, ir laiko į tai įdėta – tikrai antrasis kūdikis“, – šypsojosi Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų