REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Gražina Asipauskaitė (nuotr. asm. archyvo)

Laidoje „Namas“ išgarsėjusi mediumė Gražina Asipauskaitė netrukus imsis naujos veiklos ir pradės darbuotis grožio sferoje. Moteris pasakojo, jog savo klientėms galės padailinti lūpas be jokių adatų ir jokio skausmo. 

17

Laidoje „Namas“ išgarsėjusi mediumė Gražina Asipauskaitė netrukus imsis naujos veiklos ir pradės darbuotis grožio sferoje. Moteris pasakojo, jog savo klientėms galės padailinti lūpas be jokių adatų ir jokio skausmo. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Gražina papasakojo apie lūpų putlinimo procedūras bei pasidalijo skausminga savo patirtimi.

G. Asipauskaitė kalbėjo, jog jau daugiau nei 17 metų domisi grožio pasaulio naujienomis: „Baigiau makiažo kursus pas Birutę Pajedienę. Kasmet lankausi pas bičiulę Oksaną Pikul, kuri papasakoja daugiau grožio naujovių. Teko dalyvauti ir įgyti žinių iš daugelio kitų talentingų grožio žinovų.  Išorė man labai svarbi, o ypač – veidas. Vos tik atsiradus injekcijomis, susižavėjau ir aš.“

Moteris atviravo, kad ir pačiai teko susidurti su skausminga injekcijų patirtimi. „Daugybė nesėkmingų procedūrų išdarkė lūpų formą. Tapau įvairiais personažais ir buvau praminta nuo ančiuko iki paleistuvės. Atsiradus galimybei – lūpos buvo atstatytos. Man buvo suleidžiama tam tikra medžiaga, kuri ištirpdo lūpose esantį hialuroną.

REKLAMA
REKLAMA

Ir vėl tas pats.... Meistrių ieškojimas, lūpų putlinimas ir vėl jos tiesiog užsiversdavo. Tuomet lūpų spalva tiesiog tapo marga. Jos korekcijai yra du būdai: lūpų dažai ar permanentinis makiažas. Bet ir tame neradau sau patinkančio rezultato. Pasakiau sau, jog jau gana. Turiu pakankamai patirties ir nebegaliu būti bandomuoju triušiu. Aš galiu tai daryti pati“, – sakė moteris.

REKLAMA

Tad moteris nusprendė, jog pradės lankyti 7 dienų kursus ir pramoks pati dailinti kitoms merginoms lūpas. „Be adatinis lūpų putlinimas nėra populiarus Lietuvoje. Daugiau dirbama adatiniu būdu. Pliusas – be adatiniam putlinimui nereikalingas medicininis išsilavinimas. „Hyaluron pen“ grožio srityje yra viena populiariausių ir dažniausiai pageidaujamų kosmetinių procedūrų yra lūpų formos tobulinimas.

Daugelis žmonių labai bijo adatų, todėl siūlome jums naują technologiją, kurios metu atliekant injekcijas nėra naudojamos adatos. Greita injekcija ir automatinis  spyruoklinis spaudimas užtikrina beveik nejuntamas injekcijas, o naudojimas – ypač paprastas. Atlikus procedūrą lūpos atrodo natūraliai putlios, simetriškos. Šis pažangus mikroinjekcijų pieštukas neturi adatos, nes veikia slėgio technologijos principu, padedančiu suskaidyti medžiagas į ypač mažas molekules, kurios geba prasiskverbti į odą ir tokiu būdu pasiekiamas iš karto ryškus kosmetinis poveikis“, – pasakojo Gražina.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų