REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Bianca Gascoigne su vaikinu (nuotr. Instagram)

Šiais laikais daugybė žmonių tarsi pametė galvas dėl plastinių operacijų ar nedidelių patobulinimų. Tiesa, jie neslepia, kad tokie išvaizdos pokyčiai kelia priklausomybę, o dažnu atveju sunku pasakyti „stop“.

13

Šiais laikais daugybė žmonių tarsi pametė galvas dėl plastinių operacijų ar nedidelių patobulinimų. Tiesa, jie neslepia, kad tokie išvaizdos pokyčiai kelia priklausomybę, o dažnu atveju sunku pasakyti „stop“.

REKLAMA

Būtent taip nutiko ir britų socialinių tinklų žvaigždei Biancai Gascoigne, kuri suvokia, kad jos patobulinimai gyvenimą padarė tik sunkesniu.

Moters išvaizda per pastaruosius metus keitėsi ne kartą, vis dėlto pastarieji du krūtinės patobulinimai ir braziliškas sėdmenų pakėlimas, kuris atsiėjo tūkstančius svarų, neatnešė to, ko tikėjosi Bianca. Jai vis tiek nepatiko tai, ką matė veidrodyje.

Negana to, visa tai sukėlė pavojų ir jos sveikatai. Paskutinės operacijos metu chirurgai siekė sumažinti jos „E“ dydžio krūtinę. Deja, pasirodo, kad vienas implantas jau buvo įtrūkęs, ir būtų jai sukėlęs milžinišką skausmą, jei gydytojai nebūtų to pamatę laiku.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiuosi tokia sėkminga. Jei nebūčiau pasidariusi operacijos ir implantas būtų trūkęs, man būtų kilęs tikras pavojus“, – sakė ji.

„Kai man chirurgai tai pasakė, buvau be galo išsigandusi. Ačiū dievui, jie su tuo susitvarkė, kol man veikė nuskausminamieji, kitu atveju būčiau labai supanikavusi“, – pridėjo Bianca.

REKLAMA

Šiuo metu Biancai yra 34 metai, tačiau jau nuo 13-os ji kenčia ne tik dėl valgymo sutrikimų, bet ir dėl blogo požiūrio į savo kūną. Sunku patikėti, tačiau dėl šios priežasties moteris netgi nenori turėti vaikų su savo mylimuoju, asmeniniu treneriu bei Katie Price buvusiu vaikinu Krisu Boysonu.

„Bijau pastoti, nes žinau, kad tapsiu kone namo dydžio. Pagalvojusi apie vaikus supratu, kad bijau priaugti svorio“, – sakė gražuolė.

Bianca ir Krisas šiuo metu susitikinėja jau 9 mėnesius. Pora kartu apsigyveno per pirmąjį karantiną, nors prieš tai buvo nuėję tik į vieną pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, panašu, kad pora į savo santykius žvelgia rimtai. Jiedu jau kalbėjo apie santuoką, vaikus, ir teigia, kad „vienas kitu labai pasitiki“.

Vis dėlto Bianca savimi nepasitiki, ir prieš turėdama vaikų, nori išsigydyti visus sutrikimus. „Bijau, kad priaugsiu tiek svorio, kad tai mano situaciją paveiks tik dar labiau. Mintis, kad negalėsiu kontroliuoti savo svorio, mane tikrai gąsdina.

„Kadangi neturiu normalios medžiagų apykaitos, visuomet turiu dirbti, kad būčiau tinkamoje formoje. O kai būsiu nėščia, negalėsiu tiek sportuoti, kiek galiu dabar“, – sakė ji.

Tiesa, nepaisant to, kad moters kūnas stipriai patobulintas chirurgų, ji pati jaunoms merginoms siūlo to nesigriebti. „Plastinės operacijos neišspręs jūsų bėdų, o taip pat sukelia pavojų. Tačiau man sunku apie tai kalbėti, nes pati savo patarimo neklausiau. Kai buvau jaunesnė, buvau apkūni, ir iki šiol nemanau, kad praeina diena, kai nepagalvoju apie savo svorį“, – pripažino ji.

„Tai – išties liūdna. Norėčiau, kad tao nebūtų, tačiau dabar suprantu, kad taip bus visuomet“, – sakė gražuolė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų