REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Jessie J  (nuotr. SCANPIX)

Ne visiems šios šventės buvo gražios – dainininkei Jessie J teko gultis į ligoninę, rašoma užsienio žiniasklaidoje. Pasirodo, kad per Kūčias žinoma moteris nubudo nieko negirdėdama ir negalėdama paeiti.

4

Ne visiems šios šventės buvo gražios – dainininkei Jessie J teko gultis į ligoninę, rašoma užsienio žiniasklaidoje. Pasirodo, kad per Kūčias žinoma moteris nubudo nieko negirdėdama ir negalėdama paeiti.

REKLAMA

„Atsikėliau ir jaučiausi, lyg su dešine ausine būčiau apkurtusi ir negalėjau paeiti tiesa linija“, – vėliau savo „Instagram“ pasakojo atlikėja.

Gydytojai dainininkei nustatė Menjero sindromą. Tai – ausies uždegimas, kuris gali sukelti galvos svaigimą, spengimą ausyse ir netgi klausos praradimą.

„Žinau, kad nuo to kenčia daugybė žmonių. Taip pat į mane daug kas kreipėsi su patarimais, tad stengiausi tiesiog gulėti tyloje. Šiuo metu jau galiu dainuoti ir tai iškęsti. Pasiilgau dainuoti ir būti šalia kito žmogaus“, – vėliau užsienio žiniasklaidai sakė žvaigždė.

Tiesa, moteris savo situacija yra patenkinta, mat yra įsitikinusi, kad galėjo būti ir kur kas blogiau. „Už savo sveikatą esu labai dėkinga. Per Kūčias keliavau į ligoninę galvodama, kas vyksta, tačiau dabar esu laiminga, kad viskas greit išsisprendė, gavau tinkamų vaistų ir jaučiuosi kur kas geriau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šiais metai moteris išgyveno ir kitą skausmingą įvykį – skyrybas su mylimuoju aktoriumi Channingu Tatumu. 

REKLAMA

Neseniai moteris „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame šoka ir geria raudonojo vyno taurę, o prierašas prie vaizdo įrašą tarytum viską išdavė. „Toks yra vienišės gyvenimas pandemijos metu“, – rašė ji.

Pora ėmė susitikinėti 2018 metais, o 2019 mrtais pasirodžiusi „This Morning“ šou Jessie sąmoningai vengė klausimų apie antrąją pusę. Vėliau, 2019-ųjų gruodį, jiedu trumpam išsiskyrė.

„Nebuvo jokios dramos. Jie tiesiog nusprendė pasukti skirtingais keliais. Channingas ir Jessie turi skirtingus prioritetus ir fokuojasi į dalykus, kurie nesisieja. Jų santykiai buvo linksmi, tačiau galiausiai jiems neišėjo“, – tąkart sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

„Channingui reikia daug laiko leisti Los Andžele, kad galėtų būti su dukra Everly, o Jessie priimtinesnė yra Jungtinė Karalystė“, – pridėjo šaltinis.

Galiausiai 2020-ųjų sausio mėnesį jie ir vėl ėmė susitikinėti, o balandį, per karantiną, ir vėl išsiskyrė, nepaisant to, kad jį leido kartu. Channingas netgi persikėlė į Jungtinę Karalystė, kad galėtų daugiau laiko praleisti su Jessie.

„Jessie ir Channingas iš tikrųjų vienas kitam rūpi. Tereikia pasižiūrėti į jų meilę keliančius įrašus apie vienas kitą socialiniuose tinkluose“, – pridėjo šaltinis.

„Jie savo santykiams norėjo suteikti dar vieną šansą, deja, jiems nepavyko. Jie išsiskyrė, yra pasiruošę susitikinėti su kitais žmonėmis. Tačiau nereikėtų stebėtis jų susiėjimu ir ateityje“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų