REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europarlamentaras, Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas viešai paskatino žmones pirkti mineralinį vandenį, kuris, jo teigimu, apsaugo nuo Covid-19, o sergantiesiems palengvina ligos eigą.

Europarlamentaras, Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas viešai paskatino žmones pirkti mineralinį vandenį, kuris, jo teigimu, apsaugo nuo Covid-19, o sergantiesiems palengvina ligos eigą.

REKLAMA

Toks politiko elgesys papiktino politikus ir medikus, šie smerkia tokį šarlatanizmą, pabrėždami, kad „stebuklingu“ pristatomas vanduo neturi jokio mokslinio pagrindo. 

V.Uspaskicho pasiūlymas užkliuvo ir žinomiems vyrams, šie tiesiai šviesiai rėžė, ką mano apie politiko naują veiklą.

„Humoro klubo“ komikas Paulius Ambrazevičius į šią situaciją pažvelgė sarkastiškai: „Jeigu nusipirksite iš Uspaskicho vandens gydytis nuo covido, tai reikš, kad esate visiškai verti nusipirkti vandens, gydančio nuo covido.“

 
 

„PravalTuro“ vadovas Vytautas Mikaitis į politiko pasiūlymą žvelgė su humoru ir pasidalijo nuotrauka, kurioje jis pozuoja su esą V.Uspaskicho vandens buteliais.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei ne covid, tai tikiuosi pachmą išsigydyti“, – instagrame po nuotrauka brūkštelėjo jis.

Apie „stebuklingą vandenį“ prabilo ir atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano. „руки вверх... Pasiduodu. Viktoras Uspaskichas parduoda vandenį gydantį nuo Covid 19. Geras. Na tikrai, ne metai, o sapnas kažkoks. Perskaitai žinutę ir guglini. Nes esi tikras, kad tokią nesąmonę gali tik interneto troliai sumislyti.

REKLAMA

Deja. Po kurio laiko tampa aišku, kad europarlamentaras būtent apie tai kalba. Liūdniausia pasidaro pasiklausius ką jis kalba. Viktoras TIKI tuo, ką kalba. Jis nebando pasipelnyti, jis TIKI, kad vanduo gali padėti susitvarkyti su COVID-19. Kiguoli, Zizai, Juraiti, slinkitės. Jūsų laikas baigėsi, ateina Viktoras. O tempora, o mores...“

 
 

Primename, kad europarlamentaras viešai paskatino žmones pirkti mineralinį vandenį, kuris, jo teigimu, apsaugo nuo Covid-19, o sergantiesiems palengvina ligos eigą.

„[Vanduo], kuris padėtų įgyti imunitetą nuo Covid-19, o sergančiam – lengviau pasveikti. Tai visiškai nauja receptūra“, – tvirtino V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA

12 litrų šio vandens (24 buteliukai po 0,5 litro), kuris parduodamas gazuotas arba negazuotas, kainuoja 36 eurus, nors V. Uspaskichas tvirtina nenorintis iš to pelnytis. 

„Mes nesiruošiame uždirbinėti, mes nesiruošiame gelbėti. <...> Mes ne dėl pinigų šitą darome“, – kalbėjo V. Uspaskichas.

„Imunitetas“ nuo Covid-19

Kaip tvirtina V. Uspaskichas, vandenį reikia gerti 28 dienas, „tada įsigyja imunitetas“. 

Šio „stebuklingo“, bet niekaip moksliškai nepatvirtinto vandens prekybą V. Uspaskichas išreklamavo viename iš savo tiesioginių pokalbių „Facebook“.

„Pakalbėsime apie galimybę, ypatingai tie, kurie nenori skiepytis, save apsaugoti vandeniu. Tai yra labai geras vanduo, aš kol kas nerodysiu pavadinimo, nes jūs pamatysite. Aš geriu, mano visa šeima geria. Geria apie tūkstantis žmonių jau Lietuvoje“, – tikino V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pats V. Uspaskichas taip pat teigia „11 metų nenaudojantis akademinės medicinos vaistų“, taip pat vaistų esą nenaudoja jo šeima.

Jo teigimu, vanduo sukurtas pagal Japonų technologiją, pasitelkus iš Kinijos neva gautą „viruso energetinį kodą“.

„Mes iš kinų gavome šio viruso energetinį kodą, turim pažįstamų todėl, kad seniai bendraujame. Ir sukuriame tokią eliminavimo Covid-19 programą, sukuriame tokį vandens struktūrizavimo aparatą, kuris struktūrizuoja vandenį. 

Šitas vanduo praktiškai sukuria ląstelinį imunitetą ir paruošią organizmą kovai su Covid-19. Šiaip sau šitas vanduo jau dabar užprogramuotas nuo šešių atmainų šito viruso. Šešios atmainos šito koronaviruso, pas mus jau yra kodai“, – tikino V. Uspaskichas.

REKLAMA

Virusas – ne šiaip sau

Be mistinio vandens reklamos, V. Uspaskichas leidosi į apmąstymus, kad Covid-19, kuris pasaulyje nusinešė jau 1,7 mln. gyvybių, pasaulyje atsirado ne šiaip sau, o norėdamas suteikti žmonijai pamoką.

„Šitas virusas atėjo, galiu pasakyti, atėjo ne šiaip sau. Kad atkreiptų visų mūsų dėmesį į antiekologinį mąstymą, bendravimą antiekologinį, antiekologinį veiksmą. Nieko atsitiktinio nebūna šitame pasaulyje“, – kalbėjo V. Uspaskichas.

Čia pat politikas priduria, kad pasaulis privalo ne virusą įveikti, o išmokti su juo gyventi.

„Mes turime išmokti su [virusu] gyventi, ne šiaip apsaugoti save ir kitus nuo šito viruso, bet apsaugoti taip, kad neatimti pamokos iš žmonių. Nes atimti pamoką yra didžiausia nuodėmė šitoje planetoje“, – sakė V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų