REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti vaikų mylimą „Disney“ filmą „Žaislų istorija 4“, populiariąją laidą „Farai“, Kalėdinį filmą „Kalėdinė trobelė“ bei veiksmo filmus: „Rembo. Pirmasis kraujas 2“ ir „Transporteris 3“. 

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti vaikų mylimą „Disney“ filmą „Žaislų istorija 4“, populiariąją laidą „Farai“, Kalėdinį filmą „Kalėdinė trobelė“ bei veiksmo filmus: „Rembo. Pirmasis kraujas 2“ ir „Transporteris 3“. 

REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti – Animacinį „Disney“ filmą „Žaislų istorija 4“. Kaubojus Vudis niekada neabejojo dėl savo paskirties ir gyvenimo prasmės: būti geriausiu įmanomu žaislu savo šeimininkui. Tačiau gyvenimas eina į priekį ir Bonės namuose atsiranda naujas, ir labai keistas žaislas Forkis: be visų kitų savo keistenybioų, Forkis dar yra įsitikinęs, kad yra ne žaislas, bet... šiukšlė! Kol Vudis visaip mėgina įrodyti Forkiui, kad jis klysta, Bonė visus savo žaislus pasiima į tolimą kelionę.

19.30 val. per TV3 ir 20.30 per TV3 Play – laida „Farai“. Pareigūnai ne tik baus, drausmins, bet ir skubės padėti bėdos ištiktiems piliečiams. Kūrėjų tikslas – iš arti parodyti policijos misiją, parodyti, kad nepaisant policijos streikų ir skambių šūkių, pareigūnai sunkiai dirba. Nors šūkaujama, neva nusikalstamumas klesti nežabojamas, jis vis dėlto intensyviai tramdomas. Laidos operatoriai dirba Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Druskininkuose, Mažeikiuose, Jonavoje ir kituose miestuose, atskleisdami ten esančių pareigūnų darbo pobūdį, gyventojų charakterį, nusikalstamų veikų pobūdį ir mastą.

REKLAMA
REKLAMA

21.00 val. per TV8 melodrama „Kalėdinė trobelė“. Greisė kartu su savo motina ir dukterimi Kalėdoms išsinuomojo medinį namelį nedideliame mieste. Čia atvykusios jos sužino, kad per klaidą tas pats namelis išnuomotas ir rašytojui Džekui. Kadangi tiek Greisė, tiek Džekas į miestelį atvyko pailsėti, jie nusprendžia per žiemos šventes apsigyventi kartu. Kalėdos stebuklų metas – Greisės ir Džeko laukia ypatingos šventės!

REKLAMA

22.00 val. per TV3 veiksmo, nuotykių filmas „Rembo. Pirmasis kraujas 2“. Džono Rembo vadas Samuelis Trautmanas ištraukia jį iš kalėjimo ir skiria jam naują užduotį. Vietname Sylvesterio Stallone herojus turės vaduoti karo belaisvius. Rembo tereikia nufotografuoti kalininimo vietą, bet jis imsis ir rimtesnių reikalų – padedamas vietnamietės kovotojos už laisvę Ko jis nepasigailės nė vieno, stojusio jo kelyje. Ar pavyks išgelbėti kalinamus amerikiečių karius, pergudrauti sadistišką kapitoną Viną ir jo draugą, rusų pulkininką Padovskį? Užduotį labai apsunkins korumpuoti JAV pareigūnai. Gal tikrai belaisvių likimas rūpi tik Džonui Rembo? Filmas už vaizdo ir garso efektus buvo nominuotas Oskarui.

21.00 val. per TV6 veiksmo, kriminalinis filmas „Transporteris 3“. Frenkui patikėtas siuntinys - jaunutė Valentina. Ji - Ukrainos aplinkosaugos ministerijos darbuotojo dukra. Mergina buvo pagrobta ir Frenko užduotis yra ją nugabenti į paskirtą punktą. Frenkas gavo ir paslaptingą apyrankę, kuri gali sprogti. Valentinos tėvas visomis jėgomis stengiasi apsaugoti ir susigrąžinti dukterį. Tad Frenką visą kelią persekioja Valentinos tėvo siųsti vyrukai...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų