REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Princas Williamas su Kate Middleton  (nuotr. SCANPIX)

Princas Williamas ir jo mylimoji Kate Middleton praeityje patyrė ne vieną išbandymą kaip pora – jiedu skyrėsi ir taikėsi, vis dėlto gyvenimo vienas be kito taip pat neįsivaizdavo.

6

Princas Williamas ir jo mylimoji Kate Middleton praeityje patyrė ne vieną išbandymą kaip pora – jiedu skyrėsi ir taikėsi, vis dėlto gyvenimo vienas be kito taip pat neįsivaizdavo.

REKLAMA

Ir nors būta visko, neseniai kūno kalbos ekspertė Judi James užsienio žiniasklaidai atskleidė, kodėl jiedu iš tiesų sutverti vienas kitam.

Teigiama, kad būtent kiek padykęs Kate humoro jausmas padėjo jai laimėti princo širdį, tačiau pokštai ir linksmybės – ne vieninteliai juos siejantys dalykai. Abu dievina lauko sportą, o taip pat yra azartiški – išdrįsta vienas su kitu pasivaržyti.

„Pora visuomet naudojo tokią kūno kalbą, kuri nurodo harmoniją ir panašiai mąstančių žmonių ryšį“, – pastebėjo ir kūno kalbos ekspertė.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, kitaip nei Williamo brolis Harry ir jo mylimoji Meghan Markle, princas su Kate visuomet viešumoje vengdavo prisilietimų ar šiltų jausmų vienas kitam demonstravimo.

REKLAMA

Vis dėlto santykių pradžioje mieli gestai vienas kito atžvilgiu vis dėlto kartais pasirodydavo. Tiesa, net ir tuo metu jie tai darydavo tik tada, kai jausdavosi niekeno nestebimi. Vis dėlto po to, kai 2011 metais susituokė, jiedu tapo pilnu pajėgumu dirbančiais karališkosios šeimos nariais ir tuo metu viskas pasikeitė.

Anot kūno kalbos ekpertės, tai simbolizuoja spontanišką bendrystę, o taip pat nurodo, kad juodu jungia ne holivudiška aistra, o žaismingo potraukio vienas kitam vertybės.

„Harry visuomet buvo Williamo bendražygis žaidimuose, nes jie augo kartu, tad broliai yra itin linkę į varžymąsį. Kate šioje vietoje padėjo Williamui ir užėmė tą rolę, kai brolių keliai išsiskyrė“, – sakė J. James.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kad juos abu jungia geros emocijos, anot J. James, įrodo ir tai, kad Williamas ir Kate mąsto labai panašiai, o tai visos jų santuokos metu buvo matoma savybė.

Ypatingai, anot J. James, tai pasimatė per jų vizitą į Pakistaną 2019 metais. Anot jos, tąkart jų kūno kalba priminė veidrodinį, jei ne dvynių espektą – viskas buvo itin vienoda. Tiesa, net ir juokaudami jie mokėdavo tai daryti taip, kad tai niekuomet nepasirodytų netinkama, neformalu.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai jiedu šventė savo sužadėtuvių dešimtmetį. Pateikiame kelis faktus, ko apie porą dar nežinojote.

Kaip princas Williamas pasipiršo?

„Tai įvyko prieš 3 savaites, atostogų Kenijoje metu. Mes kartu turėjome šiek tiek privataus laiko, kurį leidome kartu su draugais. Tuo metu supratau, kad laikas pagaliau yra tinkamas. Mes jau kurį laiką kalbėjome apie santuoką, tad tai nebuvo didelė staigmena. Nusivežiau ją į labai gražią vietą Kenijoje ir pasipiršau“, – sakė princas Williamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Williamas labai jaudinosi dėl žiedo

„Savo kuprinę maždaug 3 savaites visuomet nešiojau visur, kad ir kur beeičiau, ir iš tiesų jos nepaleidau. Žinojau, kad jei ji dingtų, atsidurčiau bėdoje, nes viskas, ką suplanavau, buvo idealu. Girdime daugybę baisių istorijų apie piršlybas, ir kaip jos nueina šuniui ant uodegos – tačiau viskas praėjo labai labai gerai, ir man buvo labai malonu, kad ji pasakė „taip“, – lemtingą momentą prisiminė princas.

Kate turėjo nemalonų nutikimą su mama

„Iš tiesų buvo gana nemaloni situacija, nes aš žinojau, kad Williamas [prieš pasipiršdamas] atsiklausė mano tėčio, tačiau nežinojau, ar tai žinojo mano mama. Grįžau iš Škotijos ir mano mama neleido man suprasti, ar ji žino, ar ne. Tad mes žiūrėjome viena į kitą ir jautėmės gana nemaloniai. Tačiau galiausiai buvo nuostabu jai viską pasakyti, ir ji buvo dėl mūsų be galo laiminga“, – sakė K. Middleton.

REKLAMA

Kaip Kate susipažino su Williamu?

„Manau, kad pirmąkart kai tave pamačiau, buvau visa raudona, nes tuo metu bėgau, o taip pat su tavimi susipažinti man buvo nedrąsu. Tačiau Williamo kurį laiką [universitete] nebuvo, tad turėjau laiko daugiau apie jį sužinoti. Tačiau artimais draugais tapome labai greitai“, – pridėjo K. Middleton.

Kaip Kate iš tiesų jautėsi išsiskyrusi?

„Tuo metu nebuvau labai laiminga, tačiau galiausiai tai padarė mane stipresniu žmogumi. Atrandi tokių dalykų apie save, kokių nemanei turintis. Manau, kad santykiai gali žmogų išnaudoti, kai esi jaunas, tad laiką sau tikrai įvertinau, nors tuo metu taip ir negalvojau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų